Četiri astro znaka koji su ubedljivo najbolji u seksu

horoskop seks
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Jeste li među njima?

Mnogi ne mogu maksimalno da uživaju u seksu ako druga osoba takođe ne uživa. Tek kad je zadovoljstvo obostrano, možemo govoriti o dobrom seksu.

Većina žena složiće se da kvalitetan seks nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema spostvenom telu i samopouzdanje dosta su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da ekstrovertni ljudi najviše uživaju u seksu jer su najopušteniji i najotvoreniji. Na sajtu zadovoljna.hr  pišu koji astro znakovi su najbolji u krevetu.

Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom seksualnom apetitu. Njihova seksualna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od telesnog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo seks i strast.

Jedna od glavnih osobina Škorpija je senzualnost, koja je baš zarazna. Škorpija ima puno samopouzdanja i smatra da seks i sramota ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom.

Lav

Kraljice horoskopa takođe su našle svoje mesto na listi najboljih u krevetu. Rođene vođe, Lavovi svoje sposobnosti pokazuju i među čaršavima. Bez stida će reći šta ih uzbuđuje i predložiti partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela.

Realizovanje fetiša, seksi odeća, igračke i razna pomagala sastavni su deo seksualnog života prosečnog Lava.

Lavice smatraju da seks postoji za uživanje, pa će svaka avantura u krevetu u kojoj učestvuje jedna Lavica biti avantura za pamćenje. Svesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba da porade i na muškom egu kako bi seks bio savršen. Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najseksepilnije žene horoskopa.

Ovan

Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne seksualne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa s njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izrazito su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svetlu, a ne kako bi zadovoljstvo partnera zaista stavili na prvo mesto. Najsebičniji znak najbolje prolazi u seksualnom životu jer su mu zvezde naklonjene i uvek mu šalju ono što im treba.

Bilo da traži ljubav ili seks, ovaj inteligentni znak uvek zna kako da realizuje svoje želje i potrebe.

Ribe

Nežne Ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u seksu, a baš zbog toga jedan su od najboljih seksualnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Ribe su poznate kao veliki kreativci s razvijenom maštom. Upravo zbog toga s njima takođe nikad nije dosadno. Teško će emotivna Riba pristati samo na seks, ali ako osvojite njene emocije, dobićete strastvenog partnera u krevetu.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram