Astro znak koji nikad ne treba varati jer je majstor osvete

Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Aklo je verovati zvezdama, jedan znak Zodijaka vrlo pažljivo bira kome će dati svoje srce, a najveći strah im je da će ih partner izdati. To je razlog zbog čega stalno ga testiraju - žele da budu sigurni da ih je partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, planira da ostane s njom zauvek. A ako ih prevarite, osvetu će servirati maestralno.

Škorpije vole druženja, ali ne podnose površne razgovore. Kada upoznaju neku osobu, mogu da budu i introvertni i ekstrovertni, zavisno od teme razgovora. Kada se osećaju dobro u nečijem društvu, raspoloženi su i pokazuju sjajan smisao za humor. Vole da govore o dubokim i smislenim temama i ne gube vreme na čavrljanja. Važno je znati da Škorpiju ne treba pitati za mišljenje o nečemu ako niste spremni za direktan i iskren odgovor.

Škorpije imaju odlične istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate neku tajnu, one će ih saznati, stoga su dobri istraživači, detektivi i špijuni. Vole da imaju sve pod kontrolom, a ako stvari izmaknu kontroli, to im stvara stres. Njihova potreba za kontrolom je njihova snaga i slabost, a u nekim trenucima mogu posegnuti za raznim vrstama manipulacije, piše index.hr.

Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju u traženju odgovora na duboka, mračna pitanja. Uživaju da istražuju druge osobe, pa nekada, ako odete na dejt sa Škorpijom, možete osetiti da o vama zna više nego vi o njoj.

Ovaj horoskopski znak se ne razljuti lako, ali kad se to dogodi, pokaže nivo ljutnje kakvu nikada niste videli pre. Ako je izdate, ona će vam oprostiti, ali nikada neće zaboraviti. Smatraju se majstorima osvete i čekaju pravi trenutak za izvršenje osvete. Savet – nikada nemojte prevariti Škorpiju.

Škorpije su među psihički najosetljivijim znakovima. Oštroumni su, znaju da prepoznaju kako se ko oseća i često prepoznaju kada neko nije iskren s njima. Takođe se smatraju i najstrastvenijim znakom. Seks im je važan, ali duboka povezanost može dovesti do ljubomore i posesivnosti u odnosima. Ipak, ako ste u braku sa Škorpijom, nikada nećete naći lojalnijeg partnera od nje.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram