Zvonimir Boban i njegova supruga su usvojili četvoro dece, dobili peto, razveli se, a onda je usledio obrt

Zvonimir Boban
Leonarda i Zvonimir Boban Foto: Mimmo Carriero / IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Tri godine posle razvoda braka dugog tri decenije, legendarni hrvatski fudbaler Zvonimir Boban ponovo je sa suprugom Leonardom.

„Istina je, Zvone i ja smo opet zajedno. Jako smo srećni“, potvrdila je bivša manekenka. Životna priča omiljenog hrvatskog para prevazilazi okvire scenarija bilo koje telenovele.

Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. godine, dok je on igrao fudbal za Dinamo. Venčali su se četiri godine kasnije i preselili u Milano.

Uživali su u ljubavi i bogatstvu, ali najveću želju nisu mogli da ostvare.

Leonarda je na početku braka doživela spontani pobačaj i posle toga više nije mogla da zatrudni. Narednih dvadeset godina bezuspešno je išla na vantelesne oplodnje.

Leonarda i Zvonimr Boban Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ipak, supružnici nisu odustali od sna da imaju brojnu porodicu. Jedno za drugim, usvojili su četvoro dece: Mariju, Gabrijela, kao i blizance Martu i Rafaela.

I, kad su se tome najmanje nadali, dobili su biološko dete. Leonarda Boban već je ušla u četrdesete kada je rodila ćerku Ružu.

Boban
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Vest o razvodu, koju su Bobanovi 2021. godine potvrdili, šokirala je javnost. Ipak, porodica nije predugo bila razdvojena. Zvonimir Boban ponovo je sa suprugom Leonardom, mada se pričalo da je u međuvremenu započeo romansu sa devetnaest godina mlađom zubarkom, piše hellomagazin.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram