Nina Seničar je ljubila najvećeg italijanskog fudbalskog zavodnika: Zbog njega je izgubila i prijatelje

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Nije jurio golove i trofeje, već žene.

Srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar je u braku sa američkim glumcem Džejom Elisom sa kojim ima četvorogodišnju ćerku Noru Grejs. Jedna od najlepših Srpkinja i poznati glumac koji su sudbonosno „da“ izgovorili 2022. godine, nakon višegodišnje veze, žive u luksuznoj vili od 1.000 kvadrata u Spolding skveru u Los Anđelesu.

Pre nego što je upoznala Džeja Elisa, Nina je imala buran ljubavni život. Poznato je da je na njenu lepotu pao slavni italijanski pevač Eros Ramacoti, koji je zbog nje pevao u Srbiji. Ipak, malo ko se seća da je prelepa Novosađanka bila u strastvenoj romansi sa još jednim Italijanom.

CM.Augustin/face to face / Face to Face / Profimedia
AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je bivši fudbaler Marko Borijelo, bivšim italijanski reprezentativac i jedan od najvećih zavodnika među fudbalerima.

Rođeni Napuljac, dok je igrao u Milanu od 2008. do 2010. važio je za jednog od najtalentovanijih napadača Evrope, predviđali su mu veliku karijeru, ali ipak je ostao upamćen kao plejboj i ljubitelj lagodnog života.

GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia
VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Na njegov šarm u to vreme pala je Nina Seničar. Romansu su započeli u tajnosti početkom 2009. godine, kada su na sve moguće načine pokušavali da demantuju navode o vezi, čak i kada su se u tabloidima pojavljivale njihove paparaco fotografije.

Kako bi prikrili da su u vezi, pokušali su da u medije plasiraju priču o tome da je Nina zapravo sa Markovim rođenim bratom, takođe fudbalerom Fabiom Borijelom, ali je otkriveno da je noć pred odlazak u rijaliti “Ostrvo poznatih”, koji je sniman u Nikaragvi, provela upravo u Markovom domu. Njihove intimne trenutke tada je  kroz prozor Borijelovog doma uspeo da zabeleži fotoreporter italijanskog časopisa „Novella 2000”.

Nina i Marko su bili zajedno osam meseci, a kako je ona posle raskida priznala, između njih je postojala neverovatna strast i – ništa više od toga.

„Ne želim da upotrebim reč ljubav. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu“, priznala je Nina jednom prilikom.

VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Romansu sa fudbalerom koji joj je pomutio razum, uporedila je za zavisnošću od droge.

„Ta veza zasnivala se samo na strasti, to je jako kao droga od koje nisam mogla da se odviknem. Izgubila sam čak i prijatelje zbog toga. Govorili su mi da treba da okončam vezu sa njim, nisam znala kako. Svaki put kada sam odlučila da stavim tačku, ponovo bih ga potražila, bilo je to neko ludilo, fizička privlačnost. Ako izuzmemo intimne odnose, nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo konačno raskinuli učinili smo uslugu jedno drugom“, rekla je tada Nina za medije.

Cinzia Camela/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia
Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Venice2021 / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je takođe navela da nisu ostali u prijateljskim odnosima jer je tako nešto nemoguće.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram