Ljubio je najlepše žene sveta, a danas ga sa 57 godina ne biste prepoznali

Olivije Martinez Foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Pamtimo ga kao pravog francuskog zavodnika.

Olivije Martinez ostao je u glavama žena jedan od najzgodnijih glumaca današnjice, a njegov talenat je oduvek bio u drugom planu u odnosu na harizmatičnost koju nosi i lepotice sa kojima je bio u vezama.

Olivije
Foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U 57. godini Martinez je i dalje seksi, ali izgleda drugačije nego što ga pamtimo iz vremena kad je osvojio srca Kajli Minog i Hale Beri s kojom je bio u braku. Na početku veze s Hale je čak imao fizički obračun s njenim bivšim, modelom Gabrijelom Obrijem. Martinez je hteo da razgovara sa Obrijem o selidbi Hale Beri i njenog deteta koje je dobila u vezi sa Obrijem, u njegovu rodnu Francusku. Obri je momentalno fizički nasrnuo na glumca.

Olivije je iz tuče izašao sa slomljenom rukom i povredom vrata, a Obri je imao slomljeno rebro, kontuzije po licu i povrede glave.

Gabrijel Obri
Gabrijel Obri posle tuče, Foto: Supplied by LA Superior Court/PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Olivije i Hale Beri su podneli zahtev za razvod braka još 2015. ali se proces odugovlačio godinama. Njih dvoje su dobili ultimatum od suda da ubrzaju postupak, a Hale Beri je u jednom trenutku donela odluku koja je mnoge iznenadila – da na sudu zastupa samu sebe, bez pomoći advokata.

Olivije Martinez
Foto: FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Nekada jedan od najzaljubljenijih poznatih parova se do 2020. natezao oko starateljstva deteta iako su mnogo puta pokušavali da pronađu prijateljsko rešenje za taj problem.

Olivije
Foto: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Olivije Martinez
Foto: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim sa Hale, Olivije je navodno bio u vezama sa Rozi Hantington Vajtli, Elzom Pataki, Kajli Minog, Mirom Sorvino i Žilijet Binoš.

Posle razlaza s Hale Beri, Olivije se u javnosti nije pojavljivao sa nekom ženom, a danas se maksimalno posvetio podizanju sina. Poslednjih godina se više aktivno ne bavi ni glumom, a na novijim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram