Gde je danas srpska Hale Beri koja je bila najbolja drugarica Jelene Karleuše

Ivana Kukrić Foto: Instagram/ivanakukric

Bila je jedna od najzaposlenijih srpskih manekenki, a danas živi daleko od reflektora.

Ivanu Kukrić su domaći mediji u jednoj fazi njene karijere prozvali srpska Hale Beri, a navodno je u kampanji za Revlon maskaru „pozajmila“ oči holivudskoj glumici. Radila je za Armani, Valentino, Mariella Burani, Triumph, Calzedoniu, Sax Fitfh Avenue, kao i reklamu za Sony Playstation.

Ivana Kukrić
Ivana i Katarina Radivojević u Holivudu, Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

U svet modelinga uplovila je iz hobija kao sedamnaestogodišnjakinja, ne sluteći da će manekenstvo vremenom postati njen životni poziv. Preko Italije i Milana, koji joj je bio „odskočna daska“ zaputila se u Ameriku, i tu je ostala. Odlazak u Njujork ispostavio se kao pun pogodak za njenu karijeru, budući da je iz godine u godinu hrabrim i sigurnim koracima osvajala tamošnje tržište, pisala je o Ivani Grazia.

„Sećam se da sam sa nepunih 20 godina došla i rekla svom bukeru da me ne šalje više na kastinge za revije i magazine, jer ne želim da gubim vreme. On se iznenadio jer devojke obično žele obrnuto. Htela sam odmah da se usmerim na reklame i kataloge, jer sam znala da je tu zarada. I nisam pogrešila, a revije i magazini su došli kao prateći deo tog posla“, rekla je.

Svojevremeno dok je živela u Americi rekla je kako je sebi otvorila dodatne opcije.

„Na žalost, Srbija je ekonomski vrlo nestabilna, pa sam na vreme regulisala svoj papirološki status u Americi, da uvek mogu da imam i tu opciju“, rekla je u intervjuu 2013. godine.

Osim po lepoti i uspešnoj karijeri, javnost Ivanu pamti i kao nekad najbolju drugaricu Jelene Karleuše i njenu kumu na prvom venčanju sa Bojanom Karićem. Takođe, bila je u vezi sa Dragom Trišićem, koji je ubijen ispred svog doma u Žarkovu, a koji je povezan sa srpskom mafijom.

A onda se udala za crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića, sa kojim je dobila i ćerku.

„Imam pomoć, ali hvala bogu bake i deke su tu koji jedva čekaju da priskoče kad treba i preuzmu brigu o unuki. Mnogo je lakše kad majka male bebe ima partnera spremnog da pomogne sve što treba. Ja imam tu sreću i mnogo je lakše kad se obaveze raspodele. Takođe i noćno buđenje je bitno da bude na smenu. Najviše mi je značila njegova pomoć kad se Hana tek rodila, dok smo još bili u Americi. Nije mu bilo teško da ustaje noću, presvuče je i donese mi je na podoj. Ta pomoć je bila najdragocenija. Ona je sada već manje zahtevna i sve postaje lakše brinuti se o njoj, a nama dvoma je to uživanje“, rekla je neposredno pošto je rodila malu Hanu.

Ivana danas ima 42 godine, a trenutno odmor provodi na tropskoj destinaciji koja ja osvanula na njenom Instagramu.

Izgleda možda i bolje nego kad je osvajala svetske piste i sudeći po društvenim mrežama, živi okružena luksuzom i neprestano putuje.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram