Poznatog fudbalera prozivaju zbog devojke: Komentari na račun njene kilaže preplavili mreže, ali on nikad nije bio srećniji

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fudbaler se ne obazire.

Jedan korisnik društvene mreže X kritikovao je dugogodišnju devojku britanskog fudbalera Deklan Rajsa, Loren Friler, a neumesna objava prikupila je više od 14 miliona pregleda i još hiljadu komentara onih koji su zgroženi objavom.

Korisnik pod imenom FAST objavio je dve fotografije srećnog para uz sramotan opis:

Skrinsot/Twitter/FAST. (Parody)

‘Deklan Rajs je multimilioner, atletski građen, poznati fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Više ne razumem ovaj svet.’

Naravno, autor je anoniman i objavljuje pod pseudonimom, a njegova objava nikome nije bila smešna.

‘Puno toga nije u redu s ovim tvitom. Obriši ga’, napisala je jedna osoba.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

‘Zamislite da birate životnu partnerku na osnovu društvenih standarda lepote. Vidi se da imaš sićušni muški ego’, dodala je druga.

Fudbaler se ne obazire na zlobne komentare i uživa u vezi sa kim on želi i ko ga čini srećnim, a očigledno je to Loren. Oni sijaju od sreće i ljubavi, a to je i najbitnije u svemu.

Inače, Deklan Rajs vezni fudbaler Arsenala i njegova devojka upoznali su se u školi i počeli su vezu kad su oboje imali 17 godina. Loren je Deklana pratila na svim važnijim utakmicama. Par je u avgustu 2022. dobio svog prvog sina što je fudbaler zabeležio novom tetovažom na kojoj je njegovo ime i datum rođenja, piše Sportlife.story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram