Život na visokoj nozi najbogatijih sestara u Srbiji

Jovana Nikolić i Maša Karić Foto:Screeenshot/Instagram/mashakaric

Plavuše o kojima se priča.

Pevačicu, Jovanu Nikolić Mišković dobro poznajemo, ali o njenoj starijoj sestri Maši, koja takođe živi život na „visokoj nozi“, dosta manje se zna.

Jovana je udata za Marka Miškovića sa kojim ima dve ćerke, a nakon drugog porođaja, koji je bio nedavno, odlučila je da se na kratko povuče iz javnosti, kako bi uživala u porodičnim trenucima sa porodicom.

Ona često ističe kako uživa u braku, da je srećna i ispunjena, ali i da ima veliku podršku svoje sestre Maše, koja joj puno znači.

Maša je takođe ispunjena i uspešna žena, koja je udata za Bojana Karića, sina Sretena i Slavice Karić.

Inače, Bojan je javnosti bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri meseca. Nakon razvoda, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen sa Mašom. Njih dvoje u braku su dobii blizance Teodora i Taru.

Jovana i Maša su veoma bliske, i to neretko pokazuju na društvenim mrežama. Sestre često dele fotografije sa zajedničkih putovanja, sa ručkova, iz noćnih izlazaka.

Po njihovim profilima na Instagramu, možemo da vidimo da njih dve stvarno uživaju u životu dok posećuju najluksuznije svetske destinacije, ali i gradske događaje.

Tako je poslednja fotografija na Jovaninom Instagram profilu upravo sa Mašom, a sestre su se tom prilikom čak isto i obukle – nosile su haljine sa dugim rukavima u leopard printu.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram