Sestre iz Goražda koje su pokorile Balkan

Foto: Instagram/ramoviceva

Ne zna se koja je lepša.

Mlada pevačica Džejla Ramović popularnost je stekla svojim glasom, koji je očarao publiku širom regiona, ali i neverovatnom lepotom. A, iako je tek na početku karijere, već je postala prepoznatljivo lice širom regiona.

Džejla o svom privatnom životu ne govori mnogo, ali medijima njene sestre Lejla i Šejla nisu mogle da promaknu.

Džejline sestre su veoma muzikalne, kao i ona imaju talenat za pevanje, a Lejla uz to svira i gitaru. Mada, i pored ovog talenta, Šejla sebe ipak ne vidi u svetu muzike, pa je od pre nekoliko godina postala jutjuberka.

Obe Džejline sestre marljivo rade na svom obrazovanju – Šejla je studirala na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru. Iako su se odlučile za nešto drugačiji put od najmlađe sestre, Šejla i Lejla podjednako su uspešne u pozivima koje su odabrale.

A kad je o ljubavi reč, mada o Džejlinom ljubavnom životu ne znamo mnogo, njene sestre su se ove godine udale.

Lejla se udala u Mostaru početkom jula, dok se Šejla udala u Sarajevu početkom septembra.

Šejla i njen dugogodišnji dečko Edin verili su se protekle zime na Jahorini. S obzirom na to da su oboje veliki ljubitelji skijanja, njen izabranik odlučio je da svoju lepšu polovinu veri upravo na vrhu staze.

Slična sestrinoj, i Lejlina prosidba je bila na 1.970 metara nadmorske visine u planini Čvrsnica, i to pred prijateljima kao svedocima.

Šejla je jednom prilikom otkrila za bosanske medije da su ona i Lejla brinule o Džejli kada njihova majka to nije mogla, ali i to da se sve tri sestre odlično slažu.

„Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na majku, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu. Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu. Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada identična mi. Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine“, rekla je jednom prilikom Šejla.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram