Želim da živim kao snaja najbogatijeg Srbina

Jovana Nikolić Mišković Foto: Printscreen Instagram/jovananikolicmusic

Atraktivna pevačica uvek sređena od glave do pete.

Pop pevačicu Jovanu Nikolić nemamo često prilike da vidimo u javnosti. Iako izbegava gradska dešavanja, a svoj poslednji hit je izbacila pre dve godine, njene pesme se i dalje slušaju, a mediji budno prate njen život.

Bez obzira na to što često pravi pauze od društvenih mreža, Jovana je najaktivnija na Instagramu gde sa pratiocima deli momente iz privatnog života, sa porodičnih putovanja, a odevnim kombinacijama priređuje pravo osveženje.

Pa tako na njenom profilu možemo da vidimo fotografije sa jahti i brodova, a poslednja koja je privukla pažnju jeste ona sa palube u društvu Tamare Drašković, koja je i dizajnirala kupaće kostime koje njih dve ovom prilikom nose.

Dosta fotografija ima i u društvu rođene sestre Maše Karić, sa kojom najčešće izlazi u grad, a lepe plavuše uvek privuku pažnju atraktivnim stajlinzima.

Jovana dosta i putuje, nekada sa porodicom, nekada sa prijateljicama, a po uspomenama sa odmora možemo da primetimo da se pevačica dosta trudi oko svog stajlinga i da nosi stvari koje su u trendu.

Korseti su trenutno na vrhuncu popularnosti, a baš takav jedan je nosila pevačica na svom poslednjem putovanju koje je objavila na Instagramu.

Još jedno izdanje koje je pokupilo simpatije publike jeste crna kombinacija od tila sa dubokim dekolteom. Jovana je uz ovu sako-haljinu iskombinovala Christian Dior kaiš i torbicu u istoj nijansi, sa zlatnim detaljima.

Pored odlazaka na luksuzna putovanja i elegantne večere, Jovana dosta vremena provodi i sa svojim koleginicama, a tome svedoče fotografije sa Jelenom Tomašević, Anom Bekutom, ali i poznatim glumicama, kao što je Jelena Gavrilović i umetnicom Marinom Abramović.

Podsetimo, od 2008. godine, pevačica se zabavljala sa biznismenom Markom Miškovićem, sa kojim je od 2015. u braku, koji su sklopili bez medijske pompe i velikog slavlja. U braku su dobili dve ćerke Antoninu i Reinu. Nakon rođenja dece, Jovana se velikim delom povukla iz javnosti, te tako vodi mirniji porodični život, o kome najviše možemo da se informišemo preko njenog Instagram profila.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram