Žene ne mogu da odvoje pogled od najzodnijeg princa u Evropi

Princ
Foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Ne veruješ u bajke?

Oči celog sveta trenutno su uprte u britansku kraljevsku porodicu i njihove međusobne odnose posle smrti kraljice Elizabete, posebno u princa Harija i Megan Markl. Za to vreme na švedskom dvoru se krije prava holivudska priča.

Princ Karl Filip, sin švedskog kralja, prava je tiha patnja ženama širom sveta, pa i onima iz Srbije.

Da nema titulu, ko bi rekao da nije model?

Njegove fotke sa plaže pravi su praznik za oči.

Na žalost mnogih, on je dugo u srećnom braku, i to sa ženom koja je nekada bila konobarica, toples model i rijaliti zvezda.

Princ
Foto: MIKAEL FRITZON / AFP / Profimedia

Njegovoj današnjoj supruzi princezi Sofiji desilo se baš ono o čemu mnoge žene sanjaju i što obično viđamo u filmovima – jedna obična devojka nalazi svog princa iz snova.

Priča ide ovako – Sofija, koju danas zovu švedskom Kejt Midlton, rođena je 1984. godine. Majka joj je bila marketing menadžerka u industriji plastike, a otac savetnik za zapošljavanje. Odrastala je sa dve sestre i odmalena je imala smisla za kreativnost i modu. To ju je i odvelo na studije umetnosti. Bila je smela od malih nogu, volela da bude u centru pažnje i onda vremenom, zahvaljujući dobrom izgledu, postala je toples model. Probila se naslovnicom u muškom časopisu na kojoj joj se oko golog tela obavija zmija.

Potom je bila u jednom rijalitiju, gde je sa drugim samcima živela u luksuznom hotelskom odmaralištu. Sofija je stigla do finala, ali na kraju nije uspela da pobedi. Nastavila je da živi u Njujorku i radi kao konobarica i instruktorka joge, dok je studirala poslovni razvoj i računovodstvo.

Onda se sve promenilo 2009. Dok se provodila u jednom klubu, upoznala je princa Karla Filipa s kojim joj se desila ljubav na prvi pogled. Počeli su da se zabavljaju ubrzo nakon toga, a onda i da žive zajedno u Stokholmu.

Javnost u Švedskoj bila je zgrožena Filipovim izborom. Kao trn u oku bile su Sofijine golišave fotke, tetovaže, prising. Ipak, ona je imala svoj san i nastavila je da ga ostvaruje.

“Sva ta iskustva od mene su napravila osobu kakva sam danas. Ne žalim ni zbog čega, iako danas možda neke stvari ne bih uradila”, rekla je jednom prilikom.

Ona i Filip su se verili 2014, a venčali godinu dana kasnije.

Foto: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas Sofija sa svojim mužem ima troje dece.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram