Žena koju voli ga je pred svoju smrt preklinjala samo jedno, godinu dana kasnije poznati glumac joj je ispunio najveću želju

Bili su u braku 14 godina.

Demijan Luis (52) viđen je pre nekoliko dana u društvu svoje devojke Alison Mošart (44) na plaži u Sen Tropeu.

Glumac i frontmenka grupe „The Kills“ razmenili su nežni poljubac dok su se brčkali i zabavljali u plićaku.

Par je prvi put viđen zajedno u leto 2022. Alisonina majka Vivijan potvrdila je njihovu vezu u julu 2022, rekavši za MailOnline: „Oni imaju zajedničke prijatelje. Ne znam tačno kako su se upoznali, ali dobro im je. Ako je ona srećna, mi smo srećni.“

U tom trenutku prošlo je malo više od godinu dana nakon što je Helen Makrori, sa kojom je glumac bio u braku oko 14 godina, tragično umrla nakon duge borbe s rakom dojke.

Kada je Helen umrla u aprilu 2021, Demijan je otkrio kako ga je njegova pokojna žena nagovarala da ponovo pronađe ljubav, govoreći njemu i njihovom sinu i ćerki da želi da „tata ima puno devojaka“.

Demijan i Helen zaljubili su se u jednom londonskom pozorištu.

„Zaljubila sam se u njegov humor, a nastavio je da me zasmejava tokom čitavog braka“, govorila je glumica. „Naš susret je bio, nekim čudom, savršeno tempiran“, pričala je Helen. Za medeni mesec imali su na raspolaganju samo jedno veče. „Ali bilo nam je lepo“, pričala je glumica.

„Nju je uvek više interesovalo s kim je nego gde je“, otkrio je njen muž Demijan nakon Helenine smrti. „Bila je osoba iz naroda, širila je sreću oko sebe, govorila deci i meni da budemo srećni.“

Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posle smrti supruge mesecima je bio iscrpljen, čak i fizički.

„Osećaj tuge me nije napuštao ni dok je bila živa. Bolovala je četiri i po godine. Kažu da je prvi dan kad vam kažu dijagnozu potencijalno smrtonosne bolesti drage osobe istovremeno dan kad počnete da žalite za njom“, napisao je u Sandej tajmsu, pred kraj prošle godine. „Uvek ste u nekom stanju polužalosti jer je stalno u vama osećaj da se stanje može pogoršati u svakom trenutku.“

Sada se čini da je Demijan srećno zaljubljen, a nedavno je bio ismejan na društvenim mrežama zbog svog izvođenja državne himne na Velikoj nagradi Velike Britanije.

Demijan je objavio debi album „Mission Creep“ u junu, a prozivan je zbog pokušaja da imitira Elvisa tokom nastupa na Silverstonu 9. jula, kada je pevao nacionalnu himnu u pratnji saksofoniste. Društvene mreže su ubrzo bile preplavljene komentarima o načinu na koji je Luis pevao „God Save The King“, a u jednoj objavi piše da ju je jednostavno „iskasapio“.

Nakon što je objavio svoj debi album, Demijan je priznao da još uvek ima ožiljke od svojih pokušaja da stvara muziku s prijateljima na Iton koledžu, koji su nekad bili nalik noćnoj mori.

Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali Damijanu sada muzičko ohrabrenje stiže od njegove devojke, pevačice Alison, frontmenke kultnog američkog garažnog rok dua „The Kills“.
Rokerka se do sada nije udavala, čini se da uživa u društvu popularnog glumca, koji je opet zaljubljen, baš kako je to pokojna Helen želela.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram