Zejna objasnila zašto nikad ne grdi ćerku kad dobije jedinicu – ovo treba da čuje svaka mama

zejna
Zejna Nurkić gost emisije Mamazjanija Foto:filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica Zejna Mukrić objasnila je u novoj Mamazjaniji zašto nikad ne grdi ćerku kad dobije jedinicu i tu njenu poruku treba da čuje svaka mama.

Mnogi je znaju samo kao pevačicu iz trke za Pesmu Evrovizije, o kojoj bruji Srbija, ali ona je pre svega mama jedne osmogodišnje Kjare. Pevačica Zejna Mukrić bila je gošća u novoj Mamazjaniji i tom prilikom namm dozvolila da uđemo u njne skriveni svet, da vidimo kako se ona snalazi u majčinstvu.

U novoj epizodi bez zadrške je pričala kako u Srbiji izgleda život samohrane majke i njene ćerke, koje se sasvim malo razlikuju od većine, ali se sa predrasudama bore i ne daju na sebe, toliko da su vredne divljenja.

Takođe, Zejna je objasnila zašto nikad ne grdi ćerku kad dobije jedinicu. Jednom prlikom ćerka joj je prenela da ju je drugarica pitala zašto je mama ne grdi kad dobije jedinicu.

View this post on Instagram

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

„Ja sam njoj rekla sve je to okej, dobila si 1, sledeće je 2, 3, 4 i eto ga 5, pa možeš nazad i sve tako. Poenta je da ona bude snalažljiva, pametna, da zna šta hoće i sutra, kad se odredi za nešto, ona će i te kako znati da dođe do toga.“

Zejna je istakla da postoje deca koja su odlična i ona koja nisu, ali su takođe inteligentna, pametna i sposobna.

„Ali ja nju da forsiram na nešto, da ona zamrzi sve, ne želim“, izričita je Zejna.

Podsećamo, Mamazjaniju možete da premijerno gledate svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a ova, kao i sve prethodne epizode Mamazjanije na ostalim platformama, dostupne su već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram