Zašto Penelope Kruz jede šaku soli tokom snimanja

Poznati 15. jan 202215:09
penelope kruz
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Da je Penelope Kruz u boljoj formi nego ikad, slaže se čak i njena koleginica, glumica Džesika Čestejn. Njih dve gostovale su u emisiji Džejmsa Kordena, u sklopu promocije najnovijeg ostvarenja The 355. Tokom intervjua sa Britancem njih dve su podelile anegdote sa snimanja, pa je Džesika otkrila da njena koleginica ima prilično čudnu naviku - tokom snimanja jede so.

Ovo saznanje iznenadilo je i voditelja, pa je Penelope brzo pokušala da obrazloži. „Moj kardiolog mi je rekao da to učinim jer mi je pritisak jako nizakˮ, objasnila je Španjolka, pojašnjavajući da so ipak uzima u manjim dozama, ali i da to mora biti određena vrsta ovog svakodnevnog začina.

Džesika je ispričala kako je iznenadila Penelope tokom jednog od prvih dana snimanja.

„Pričale smo o vrstama lekova i sličnim stvarima. A onda sam pomislila: Vau, to je jedan od onih…ˮ, našalila se glumica, koja je priznala i da je Penelopi dala nadimak dr Kruz.

„Ona baš vodi računa o zdravlju, to je jasno”, zaokružila je priču.

I premda Penelope Kruz baš i ne voli da priča o svom privatnom životu, poslednjih godina spominje koje su navike zaslužne za njenu top formu. Jednom prilikom je ispričala da praktikuje Bikram jogu i da se trudi da izbegava alkohol, a pored toga unosi dosta voća, povrća i kvalitetnih proteina, piše City Magazine.

„Lišavam se mlečnih proizvoda i šećera, i imam ogromnu netoleranciju na glutenˮ, objasnila je za InStyle. „Osim toga, sada pijem i dosta vode, što ranije nije bio slučajˮ.

BONUS VIDEO: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram