Žario je i palio na Evroviziji, a sad ga jedva prepoznajemo

deen
Deen, Evrovizija 2004., Foto: MUSTAFA OZER / AFP / Profimedia

Njegova pesma "In The Disco" nas vraća u vreme kada je bosanska legenda, Deen nastupao na Evroviziji davne 2004. godine, a danas bismo ga jedva prepoznali.

Bosanskog pevača Fuada Backovića, koji je našoj javnosti poznatiji kao Deen, a koga se svi sećamo po vanvremenskom hitu „In the disco“ koji je izveo na svom nastupu na Evroviziji 2004. godine u Istanbulu.

Deen je objavio svoj prvi selfi ove godine, te iako se mnogi od nas sećaju i teksta pesme i karakterističnih plesnih pokreta od pre skoro 20 godina – retko ko bi ga danas prepoznao.

„Dugo se nismo videli“, napisao je sada 39-godišnji Deen u opisu objave, a njegovi pratioci su oduševljeno uskliknuli u komentarima: ‘Dobro jutro lepotane’ i ‘Bez mane si’.

Deen, Evrovizija 2004., Foto: MUSTAFA OZER / AFP / Profimedia
Deen, Evrovizija 2004., Foto: MUSTAFA OZER / AFP / Profimedia

S obzirom na to da Deen već dugo ne živi u Bosni i Hercegovini, posebno su domaći fanovi oduševljeni kada putem društvenih mreža da uvid u život u dalekoj zemlji. Naime, on je prvo sedam godina života proveo u Italiji, a nakon toga se preselio u Los Anđeles, te iz tog razloga se retko i pojavljuje na našim prostorima.

Danas radi ako modni savjetnik, a kako tvrde regionalni mediji, već neko vreme u je u vezi s kustosom i preduzetnikom Vilom Firsonom i njih dvoji često dele zajedničke fotografije na Instagramu.

*

„Imam dosta prijatelja koji mi pomažu da se što bolje naviknem na novu sredinu. U SAD-u sam pune dve godine. Živim u Los Anđelesu i ne znam mogu li reći da je to prava slika SAD-a. Los Anđeles je grad u kojem žive ljudi iz celog sveta i vrlo retko možeš upoznati nekoga ko je rođen tu. Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svet i mentalitet, lično mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira što ceo život putujem i što sam u Milanu živeo sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome“, rekao je svojevremeno Deen za N1.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram