Viktorijin detalj od dva miliona dolara sa venčanja sina

viktorija bekam
Foto: RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Viktorija Bekam je na Instagramu objavila fotografije s venčanja sina Bruklina, a mnogima je za oko zapao detalj od dva miliona dolara.

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (23), prošlog vikenda se oženio glumicom i naslednicom američkog milijardera, Nikolom Pelc (27).

Venčanje je sveukupno koštalo više od tri i po miliona funti, a održalo se u Palm Biču, na imanju od 76 miliona funti, čiji su vlasnici roditelji mlade Nelson Pelc i Klaudija Hefner Pelc.

Moblni telefoni nisu bili dozvoljeni, a prava na službene fotografije otkupio je američki Vogue, ali paparaci su uspeli da snime mladence, mladoženjinu porodicu i neke od zvanica, a sada je i Viktorija na Instagramu objavila nekoliko fotki.

„Ponosni mama i tata. Čestitim gospodinu i gospođi Bekam“, napisala je uz fotke na kojima pozira sa suprugom Dejvidom, a oboje su izgledali fenomenalno, prenosi Dnevnik.hr.

Viktorija je i u svojim storijima na Instagramu objavila nekoliko fotografija s venčanja, između ostalog i jednu na kojoj se pohvalila ogrlicom s ogromnim dijamantom čija je vrednost, kako piše Daily Mail, vrtoglavih dva miliona dolara.

I dok ona nije štedela na sebi, Dejvid se isprsio skupim poklonom. Sinu i njegovoj novoj supruzi darovao je električni vintage Jaguar vredan pola miliona dolara, kojim je pre venčanja provozao suprugu Viktoriju.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram