VIDEO Zendajina voštana figura samo što ne progovori

Poznati 12. feb 202214:45 > 14:48
Foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Gotovo svaka poznata ličnost dobila je svoj kip u najpoznatijem muzeju voštanih figura Madam Tiso. Neke su bile potpuni promašaj, dok su druge, među kojima je i Zendajina - toliko realistične da vas nateraju da pomislite da li je to stvarno figura ili pred vama stoji prava glumica.

Muzej Madam Tiso u Londonu je nedavno objavio da je 25-godišnja zvezda Euforije bila inspiracija za novu statuu, čije je svečano otvaranje održano u petak.

„Od bioskopskog platna preko TV ekrana, do kupovine kuće u Londonu, Zendaja je svuda… a od petka će njena figura biti i u muzeju Madam Tiso“, napisali su na Instagram stranici muzeja.

U saopštenju za javnost koje je u ponedeljak objavljeno na veb stranici muzeja rečeno je da će nova figura Zendaje biti deo stalne postavke u ovoj popularnoj turističkoj atrakciji.

„Poznata po svojim ulogama u holivudskim blokbasterima, uključujući Spajdermena, Euforiju, Dinu i Najvećeg šoumena, američka glumica i pevačica se smatra uzorom i modnom ikonom zahvaljujući svom izgledu, a njena figura iz muzeja Madam Tiso u Londonu nije ništa drugačija, “, navodi se u saopštenju.

Navedeno je i da su Zendajinu figuru napravili „talentovani umetnici koji su joj uzeli mere još u 2015. godini“.

Međutim, kada su fanovi nakon jučerašnjeg prestavljanja videli izgled Zendaje – u ružičastom satenskom odelu sa pantalonama, štiklama i dijamantskim minđušama, reakcije su bile podeljene. Jedni su komentarisali da glumica izgleda kao stjuardesa ili kao „neko nadobudan ko želi da priča sa menadžerom“, da je odabir odevne kombinacije potpuni promašaj, dok su ostali bili u šoku zbog neverovatne realističnosti i savršenih detalja.

Nekima je zasmetalo kako je odrađen glumičin izraz lica, međutim, umetnici koji su pravili figuru zaista su pogodili svaki detalj, od tena, očiju do prepoznatljivih obrva mlade glumice.

Drugima je statua bez zamerke i nije im jasno zašto se prigovara.

„Voštana figura izgleda identično kao Zendeja, ne znam o čemu pričate“, napisala je jedna korisnica na Tviteru.

Mislite li vi da je ova voštana figura odrađena besprekorno ili vam baš ne liči na glumicu?

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram