Vatrena plavuša s kojom je muž prevario trudnu Blanku Vlašić

blanka vlašić
Foto: Anton Denisov / Sputnik / Profimedia

U braku su samo nekoliko meseci

Belgijski mediji objavili su navode da je suprug prevario Blanku Vlašić, nekadašnju čuvenu atletičarsku iz Hrvatske.

Blanka Vlašić uskoro će postati majka po prvi put sa suprugom, Belgijancem Rupertom Van Guhtom. Kako podseća story.hr, iako se nije znalo ni da je u vezi, Blanka Vlašić se za Rubena Van Guhta udala 26. maja ove godine, a objavila je to, kao i vest o trudnoći, u emotivnoj poruci na Instagramu uz nekoliko fotografija s venčanja.

„Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju porodice Van Guht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u svojim životima, dečačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svetu“, napisala je tad.

Sportski voditelj navodno je varao i prvu suprugu sa Šarlot Van Loj. Priča se i da ju je varao sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić, piše belgijski portal voetbal24.be. Nakon što nije odgovorio na tračeve, nedavno se pobrinuo da se glasine ponovno pokrenu. Podelio je svoje fotografije sa svojim novim psom.

Ispostavilo se da je njegova bivša ljubavnica Šarlot objavila fotografije s istim psom. Psu je posvetila ceo album na svom Instagram profilu. Nije odmah bilo jasno da li je to isti pas, ali nedavna fotografija prikazuje psa koji nosi istu ogrlicu s imenom Mowgli na njoj.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram