Totijeva šok ispovest o razvodu: U telefonu supruge sam otkrio istinu

Foto: Vincenzo Landi Arc / ipa-agency. / PA Images / Profimedia

Ko je prvi varao?

Legendarni fudbaler Frančesko Toti progovorio je o kraju braka sa Ilari Blasi.

„Nije tačno da sam ja bio prvi koji je varao“, rekao je u intervjuu za Korijere dela sera, posle meseci ćutanja.

„Pročitao sam previše laži poslednjih nedelja, od nekih su moja deca patila, dosta je. Prošao sam kroz težak period, prvo zato što sam prestao da se kockam. Onda je usledila smrt mog oca od kovida. I taman kada mi je žena najviše bila potrebna, ona nije bila tu. Ali imam i mana, trebalo je da obratim više pažnje“, rekao je.

Toti je negirao da je razvod uzrokovan vezom sa Noemi Boči, njegovom novom devojkom. Kaže da je Ilari prva imala aferu, koju je Toti otkrio preko poruka u njenom telefonu.

„Patio sam kao pas, ali nikome nisam pričao o tome. Ono što mogu da kažem je da je postojala treća osoba koja je bila posrednik između nje i drugog: to je bila Alesija, njena prijateljica“, rekao je.

Fudbaler optužuje Ilari da mu je uzela kolekciju satova, među kojima je i Roleks velike vrednosti. Toti strahuje da će „sa Ilari završiti na sudu“, ali se i dalje nada „da mogu naći dogovor i završiti priču ovde“.

Međutim, sve su prilike da se to neće desiti, s obzirom na ogromno bogatstvo koje je stekao bivši par: kompanije za nekretnine, vile, prodavnice, ugovori, TV nastupi, stanovi…

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram