Afera Feragamo: Bila je neverna i prima alimentaciju 60.000 evra

Foto: - / SGP / Profimedia

I bogati plaču.

„Bila je neverna, ali će nastaviti da prima alimentaciju.“

Ovo je, ukratko, presuda Vrhovnog suda u vezi sa razvodom Feruča Feragama (77) koji će, uprkos neverstvu svoje bivše supruge Ilarije Đusti (57), morati da nastavi da joj daje 60.000 evra mesečno.

Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Feragamo, predsednik istoimene modne kuće, sa procenjenom imovinom od oko četiri milijarde evra, sada će morati da plaća još veću alimentaciju, jer se bivša supruga nakon razvoda preselila u London sa detetom, a Vrhovni sud je odlučio da se alimentacija mora prilagoditi troškovima života u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ovo je još jedno poglavlje priče koja je počela 2019. Bivša supruga je želela da se razvod odvija na britanskom sudu, dok je Feručo Feragamo izdejstvovao da nadležni sudija bude iz Firence.

Foto: – / SGP / Profimedia

Njihova ljubavna priča je počela 2001. kada su se upoznali, dopali jedno drugom. Dobijaju sina i tri godine kasnije se uzimaju. Do 2012. godine brak im funkcioniše bez trzavica, a onda Feručo iznenada traži razvod. Od tog trenutka počinje legalna bitka supružnika koja i dalje traje. Ovih dana, svi italijanski mediji pišu o Ilarijinoj prevari i skorašnjoj odluci suda da uprkos neverstvu dobija astronomsku alimentaciju.

***

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram