Vanbračna ćerka otkrila pravo lice glumca kog Srbi obožavaju – i zapanjiće vas

Foto: Instagram / tessadotgourin

Najveća javna tajna u Holivudu.

Ćerka Džeka Nikolsona Tesa Gurin, koju on nikad nije priznao, progovorila je o svom otuđenom ocu, rekavši da on jednostavno nije zainteresovan za vezu sa njom.

Gurin je rođena 1994. nakon što je njena majka Džanin, konobarica, spavala sa legendarnim glumcem, koji sada ima 85 godina i za kojeg se kaže da je samotnjak.

Nikolson nikada nije javno priznao da je Gurin njegova ćerka, ali se njegovo očinstvo smatra „javnom tajnom“ u Holivudu.

„Mama mi je od malih nogu govorila da nikome ne govorim da imam slavnog tatu“, rekla je Gurin.

Tesu je podgila je njena majka na Menhetnu. Pohađala je privatne škole koje je navodno platio njen bogati i slavni tata. Ali uprkos tome što je navodno pružao finansijsku pomoć, Nikolson nije bio u kontaktu sa Tesom dugi niz godina.

„Odgajala me je samohrana majka u zaista nesvakidašnjoj, komplikovanoj situaciji“, izjavila je Gurin.

Gurin nije otkrila kada je poslednji put razgovarala sa Nikolsonom i priznala je da ga uopšte „ne poznaje“ dobro.

„Moja mama je želela da imam vezu sa njim, ali on je rekao da nije zainteresovan. Stvorila sam svoje mišljenje. On je komplikovana osoba i mislim da se moja mama bori protiv sopstvenih demona, a ja sam jednostavno bila kolateralna šteta“, rekla je ona.

Uprkos tome što je bila otuđena od Nikolsona, Gurin kaže da je nasledila neke od osobina svog oca.

„Ja sam priličo luda. Mislim da je to malo slično mom tati, prema onome što sam pročitala“, kaže Tesa.

Ona takođe deli ljubav svog oca prema glumi i sada juri karijeru u filmskoj industriji – uprkos tome što je prethodno izbegavala tu opciju. Ona je napisala esej za Newsweek pod naslovom: „Ja sam ćerka Džeka Nikolsona — volela bih da me ljudi zovu nepo bebom“.

„Pošto sam odrastala bez svog oca, sedela sam po strani i frustrirano posmatrala kako druga deca slavnih ličnosti besprekorno obezbeđuju uloge ili potpisuju ugovore sa velikim agencijama“, napisala je Gurin u tekstu.

„U skorije vreme, postala sam još više frustrirana zbog onoga što mislim da je propuštena prilika da ove takozvane ’nepo bebe’ zauzmu svoj položaj i prihvate ga umesto da se žale na njega“, dodala je.

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Nikolson ima još najmanje petoro dece sa četiri različite žene. Ima ćerku Dženifer Nikolson (59) sa bivšom ženom Sandrom Najt. Takođe je otac Lorejn Nikolson (32) i Reja Nikolsona (30) sa bivšom devojkom Rebekom Brusard. I Lorejn i Rej su glumci.

Takođe ima sina Kaleba Godarda (53) sa glumicom Suzan Anspah. Međutim, Nikolson nije javno priznao da mu je Kejleb sin sve dok nije napunio 28 godina. Glumac je takođe otac Hani Holman (41), koju je dobio tokom kratke romanse sa danskom manekenkom Vinie Holman. Kao i u slučaju Tese Gurin, Nikolson nije javno priznao da je njen tata.

***
BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram