Vanbračna ćerka Gorana Bregovića potpuna je misterija

Goran Bregović Foto: EPA/Cezaro De Luca

Željka se posle mnogo godina vratila u Bosnu.

Ćerka Gorana Bregovića, koju je dobio pre braka sa Dženanom potpuna je misterija. Iako Ema, Una i Lula takođe izbegavaju da se eksponiraju, javnost je imala prilike da ih vidi u posebnim trenucima rame uz rame sa ocem. Sa Željkom Bregović to nije bio slučaj.

Na početku karijere Goran Bregović sreo je na jednom nastupu u Sarajevu plesačicu Jasenku – koja je bila njegova ljubav na prvi pogled. Iako se Željka rodila iz velike ljubavi, ova veza nije potrajala, a Goran je sreću pronašao pored Dženane sa kojom je dobio još tri ćerke.

Sve četiri Bregine ćerke vode život daleko od očiju javnosti, međutim o Željki se najmanje zna.

Ono što je poznato jeste da je Željka živela u Austriji, da je s ocem u dobrim odnosima i da ima ćerku koja je krenula Breginim stopama – svira klavir.

U Beču je imala radnju sa ručno pravljenom garderobom, nakitom, torbama, a sada je biznis preselila u Sarajevo, tačnije u Baščaršiju.

„Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade“, rekla je Željka jednom prilikom.

Inače, Bregine ćerke iz braka sa Dženanom različite su veroispovesti.

„Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši“, rekao je pre nekoliko godina Bregović čija je jedna ćerka muslimanske veroispovesti, druga je budista, a treća pravoslavne.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram