Nemački predsednik se treći put oženio istom ženom, iako ga je dvaput ostavila

Bivši nemački predsednik
Foto: BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

Specifična ljubavna priča!

Želim da me u životu neko voli kao bivši nemački predsednik Vulf svoju Betinu – tako ovih dana govore mnogi koji znaju za ljubavnu priču ovog neobičnog para.

Ukratko ova saga ide ovako – Vulf je postao predsednik Nemačke i onda se zaljubio u svoju referentkinju za štampu, ostavio svoju aktuelnu ženu i oženio se s njom 2008. Čim je dao ostavku, Betina ga je ostavila i našla drugog. Onda je on prešao preko svega i oženio se njom drugi put 2015. Posle tri godine opet ga je napustila jer se zaljubila u nastavnika muzike. Ali – njih dvoje su se sada venčali treći put.

Za tu njihovu najnoviju odluku nemački mediji kažu da bi ovog puta zaista trebalo da bude zauvek.

Kako piše Bild, građansko venčanje održano je prošle subote u vrtovima Herenhausen u Hanoveru.

Ova veza, koja privlači veliku pažnju u Nemačkoj, ali i šire, počela je 2006. tokom Vulfovog službenog puta. Tadašnji premijer Donje Saksonije ubrzo se zbog Betine razveo od svoje žene s kojom je bio 18 godina u braku.

Betina je bila njegova službenica za štampu i njih dvoje su se venčali u februaru 2008. U leto te godine im se rodio sin.

Sve je delovalo idilično – dok on nije dao ostavku na mesto saveznog predsednika u februaru 2012. Tada je njihov brak pao u krizu.

Betina je kasnije rekla: „Kao par bili smo pod velikim pritiskom od samog početka.“

U januaru 2013. oni su se rastali. Betina, koja je tada bila mama dvoje, novi život je počela sa jednim minhenskim preduzetnikom. Ostala je s njim do proleća 2014.

Onda, godinu dana kasnije Kristijan i Betina su se ponovo zbližili – i u maju 2015. rešili da se ponovo venčaju, ovog puta i u crkvi.

Foto: Jens Hartmann / Shutterstock Editorial / Profimedia

Javnost je bila jako iznenađena, a dodatni šok je usledio jer sreća nije dugo trajala.

U svojoj knjizi Betina je kasnije napisala: „Još jednom sam imala bolan osećaj da sam na pogrešnom mestu.“

Ona se 2018. zaljubila u učitelja muzike Jan-Henrika Benkena i – napustila muža. U to vreme je govorila o svojoj novoj vezi: „Osećamo se sigurno jedno s drugim.“

U januaru 2020. Vulfovi su se razveli.

Ali već u oktobru Betina se ponovo vratila Kristijanu. Da li je u pitanju treća sreća ili će ona ponovo odlepršati kod drugog?

U svakom, slučaju jedno se izgleda neće promeniti.

Foto: REETZ/STAR PRESS / Sipa Press / Profimedia

„Kristijan ludo voli Betinu. Ne može da pobegne od nje, a i ne želi. Ona je njegova žena iz snova“, kazao je blizak prijatelj.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram