Najveći zavodnik bivše Juge prvu ženu je upoznao u striptiz baru

Foto: Wikipedia/Miomir Magdevski

Ljubavni život poznatog muzičara je kao film!

Kao malo kog muškarca sa naše javne scene, Gorana Bregovića su povezivali sa raznim znanim i neznanim lepoticama, od Alke Vuice, preko Maje Sabljić, do Katarine Radivojević i Lepe Brene.

Ali da krenemo redom.

Bregin ljubavni život nalik na filmsku priču počeo je kada je svoju prvu suprugu upoznao u – striptiz baru.

Jednom prilikom je kazao kako se kod njega strast prema ženama rodila sa 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru. Tako mu se i desila ljubav sa jednom Jasenkom. S njom je dobio ćerku i tako rano postao otac. Priča se da Jasenka danas živi u Australiji i ima dvoje dece.

A kako je Bijelo dugme bilo sve popularnije, tako je, čini se, i Bregin uspeh kod žena bio sve veći.

Prva poznata žena za koju se pričalo da nije mogla da mu odoli bila je glumica Maja Sabljić. Ona je priznala da ju je Bregović na snimanju filma Lične stvari 1979. godine ostavio bez daha svojom stavom.

Imala je tada 19 godina, a on 10 više.

Šuškalo se u to vreme da je Goran Maji posvetio pesmu Pristao sam biću sve što hoće, koju je pisao za taj film, ali ispostavilo se da je Duško Trifunović tekst isprva radio za drugog izvođača, a na kraju ga ponudio Bregoviću.

Nova Bregovićeva ljubav privukla je posebnu pažnju. U pitanju je bila Alka Vuica.

Osamdesetih godina Alka je kao novinarka otišla u Sarajevo da za jedan zagrebački magazin uradi intervju sa članom čuvenog Bijelog dugmeta.

Tada joj je pred razgovor Bregović navodno kazao – Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje. I odmah je počelo da se priča kako među njima ima hemije. Ali pričalo se i kako se Alka jako naljutila na Gorana jer joj je navodno posvetio pesmu Pediculis pubis, što u prevodu znači – stidne vaši.

Početkom osamdesetih Bregović je na svojoj jahti ugostio Lepu Brenu, pa su krenuli tračevi da su tada bili u tajnoj vezi i da su njene komšije pričale kako joj je često dolazio s poklonima.

A na vrhuncu slave Bregu je osvojila tadašnja najpopularnija manekenka.

Ljiljana Tica je bila prava zvezda i Brega jednostavno nije mogao da odoli njenoj lepoti i šarmu.

Zajedno su bili dve godine.

Međutim, tek posle raskida saznalo se kakva je zaista bila njihova veza. Kako je sama Tica potom priznala, njih dvoje su imali vrlo buran odnos. Raskinuli su jer je ona bila vrlo posesivna i ljubomorna. A to nikako nije prijalo Bregi.

Pisalo se da je on pobegao od nje, ali joj je posvetio čuvenu pesmu – Bitanga i princeza.

Priča dalje kaže da je Brega, kada je rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla Karmen sa srećnim krajem, pozvao mladu i lepu Katarinu Radivojević, koja je trebalo da tumači glavnu ulogu. Viđali su se navodno kod njega na Jahorini i u Beogradu.

Onda je u igru za ulogu ušla i Severina, koja ga je često posećivala na Senjaku.

I nadalje, prethodne dve decenije, žene su se lepile za Gorana Bregovića. Povezivali su ga s Brankom Nevistić, Kajom Ostojić, Irinom Kruškom.

A dok je čaršija pričala, Brega je bio i ostao u ljubavi sa dugogodišnjom devojkom, manekenkom Dženanom Sudžukom iz Sarajeva.

Njih dvoje su se venčali 1993. godine u Parizu i dobili tri ćerke.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram