Siniša Mihajlović je skandal s vanbračnim sinom rešio na najbolji način

Foto:Corrispondente Bologna / IPA / PA Images / Profimedia

Njegova supruga je posredovala.

Siniša Mihajlović, slavni fudbaler i trener, imao je neverovatan život. On je već 30 godina u srećnom braku s italijanskom voditeljom Arijanom, ali njihov odnos nije bio bez turbulencija.

Manje je poznato da Mihajlović ima jednog vanbračnog sina, Marka, kojeg je dobio sa nepoznatom Italijankom. Navodno se ta veza dogodila pre nego što je upoznao suprugu.

Međutim, Mihajlović nikada nije bežao od istine. Odmah je priznao svog sina i otvoreno je o njemu govorio u medijima. Međutim, otvorio je dušu tek nakon intervencije njegove supruge Arijane.

Foto: Michele Nucci/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Siniša nije bio u kontaktu s sinom čak do njegove 11. godine – uprkos tome što ga je priznao i što je Marko znao ko mu je otac. Planirao je da mu se javi tek kad postane punoletan. Međutim, Arijana je takođe znala za Marka, a upravo ona je nagovorila Sinišu da ga pozove na Svetog Nikolu 2004. godine, kada su se otac i sin konačno ponovo ujedinili.

Arijana je tada odvela Marka da gleda Sinišu na terenu, a upoznao je i svoju braću i sestre.

„Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima“, opisao je Mihajlović.

Fudbaler je opisao i emotivno upoznavanje s Markom.

„Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće“, bio je iskren Mihajlović.

„Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: ‘Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali'“, dodao je.

Pored Marka, Siniša sa Arijanom ima dve ćerke – Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina – Miroslava, Nikolasa i Dušana.

***

BONUS VIDEO: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram