Usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman živi daleko od očiju javnosti FOTO

Tom Kruz i Nikol Kidman Foto: EPA PHOTO EPA/SINEAD LYNCH/sl/kr

Isabela Kidman Kruz, usvojena ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman, drži se podalje od očiju javnosti, a ni sa slavnim roditeljima nije u kontaktu.

Ova 29-godišnja devojka u životu se odlučila baviti potpuno suprotnim od svojih roditelja i po struci je modna dizajnerka, a 2015. godine udala se za Meksa Parkera.

Oni danas žive u Londonu, a Isabela je u nekoliko navrata medijima rekla kako nije u kontaktu sa svojim roditeljima što se pokazalo i na dan njenog venčanja na kojem nisu prisustvovali ni Nikol ni Tom.

Kao razlog svog neslaganja s Nikol, Isabela je navela svoje članstvo u Sajentološkoj zajednici gde je aktivna članica i organizator.

Na svom Instagram profilu najčešće objavljuje crteže i prirodu, ali ponekad svoje pratitioce iznenadi i pokojim selfijem.
Na poslednjoj fotografiji Isabela je kratko ošišana i smeđe boje kose, a dosad je već pokazala kako voli da eksperimentiše s novim i drugačijim frizurama pa je tako dosad imala razne boje i oblike kose.

Slavni roditelji Nikol i Tom Belu su usvojili 1992. godine, kao i njenog biološkog brata Konora Kruza koji danas ima 28 godina. Bivši supružnici razveli su se 2001. godine nakon više od deset godina braka, a Bela je tada imala samo osam godina. U početku su delili starateljstvo nad decom ali godinama kruže glasine da su se Bela i Konor udaljili od Nikol, jer poput svog oca pratikuju kontroverznu sajentologiju.

Naime, Nikol nije članica sajentološke crkve i samim time joj nije dopušteno da se druži s njenim pripadnicima jer njihovo je uverenje bi tada sprečila njihov duhovni rast.

BONUS VIDEO: Joga vežbe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram