Patike od 5.000 dinara koje nose Hejli Biber i Kejt Midlton

Foto: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia,Superga via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Ima ih i kod nas!

Kada je u pitanju pronalaženje pravih patike, sam proces ponekad može da vas izludi.

Nekolicina je srećnika koji mogu da nose praktično sve i da im bude udobno, čak i nakon celog dana provedenih na nogama.

Za nas ostale, imperativ je pronaći par patika koje pružaju idealnu količinu udobnosti, podrške i izdržljivosti. U suprotnom, vaša stopala počinju da vam govore da ste pogrešili skoro odmah. To čini pronalaženje dobrog para patika jednom od najvažnijih stvari koje ćete verovatno ikada uraditi.

Pitanje je, kako znate kada ste pronašli pravi pravi model, onaj koji može da obavi posao, a da izgleda dobro?

Superga patike su dobile na popularnosti u poslednje vreme, nose ih mnoge poznate ličnosti, a ono što je nama privuklo pažnju jeste da su dosta pristupačne i jeftine. Tako za malo novca možemo da iskopiramo autfite zvezda..

Ovaj brend postoji više od sto godina i dosta su bile popularne osamdesetih tako da je čest slučaj da ih možda i dalje možemo pronaći u ormanima naših keva.

Ariana Grande i Hejli Bajber, koja je čak radila kampanju za Superga, uglavnom biraju bele jednostavne modele koji se uklapaju u sve.

Jednostavan kroj ovih patika ih takođe čini nezamenljivim komadom u ormanu Kejt Midlton koja ima i jednostavne bele, ali i tamno zelene Superga koje često nosi dok obavlja svoje dužnosti.

foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Ešli Roberts ih kombinuje i uz poslovni autfit sa jarko pink suknjom i sakoom ili u kombinaciji tokom neobavezne šetnje gde ih je uklopila sa dugačkom crnom pamučnom haljinom.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Emili Rajtakovski takođe voli jednostavni svedeni beli model koji može da kombinuje uz opuštene, ali i malo izazovnije autfite.

foto:Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ove patike koštaju oko pet hiljada dinara (osnovni model), mada ima i skupljih varijanti, a imali su i nekoliko odličnih kolaboracija.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram