Unuka Ljiljane Stjepanović preti da zaseni baku

Foto: Instagram/repic____

"Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem."

Unuka Radašina i Radojke iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ je u stvarnosti Ksenija Repić, unuka glumice Ljiljane Stjepanović i nova mlada nada.

Ksenija je oduvek govorila da joj je najveći glumački uzor upravo baka Ljiljana. Ona studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i mnogi joj predviđaju uspešnu karijeru.

“Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem”, kazala je svojevremeno Ksenija, koja je dosad igrala u seriji “Selo gori, a baba se češlja” i predstavi “Miris kiše na Balkanu”.

Glumica Ljiljana ne krije ponos što je njena unuka krenula njenim stopama.

„Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala.

Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi“, kazala je u jednom intervjuu Ljiljana Stjepanović.

Ksenija na svom Instagramu redovno objavljuje fotografije sa predstava koje radi na fakultetu, ali i trenutke iz svakodnevnog života.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram