Udala se za Nemanju Matića dok je bio anonimus, sad je princeza srpskog fudbala

Foto: Instagram/maticaleksandra

Prelepa brineta koja živi život iz bajke.

Supruga Nemanje Matića jedna je od najlepših žena fudbalera, a svojom harizmom ostavlja bez daha gde god da se pojavi. Njihova ljubavna priča počela je dok fudbaler nije bio poznat, sa Aleksandrinih 17 godina.

Aleksandra i Nemanja u braku su već 11 godina i imaju troje dece – Filipa, Teu i Aniku.

Njih dvoje su se slučajno sreli dok je Nemanja bio anoniman fudbaler, koji je igrao za slovački klub Košice. Još tada su sevnule varnice među njima, a godinu dana nakon prvog susreta, venčali su se u Londonu.

Matić je 2010. godine putem jednih dnevnih novina upitao svoju devojku da li želi da ceo život provede sa njim. Aleksandra je pristala, a onda su sačekali da ona završi srednju školu, kako bi se sa njim preselila za London, gde je Nemanja tek počinjao da igra za Čelzi.

Aleksandra je fudbaleru najveća podrška, a on ne krije da bez nje ne bi bio ovo što je danas:

„Ponekad zavidim njoj i deci na strpljenju i ljubavi koju imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih ja sam presrećan čovek“, rekao je Nemanja jednom prilikom za domaće medije.

Ipak, Aleksandra tvrdi da je on isti kao kada su se upoznali.

„Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je ostao onaj stari. Njegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum“, rekla je Aleksandra.

Na Aleksandrinom Instagramu možemo videti dosta porodičnih fotografija, uspomena sa putovanja, ali i to da je uvek sređena i da prati modne trendove.

Danas, porodica Matić srećno živi u Italiji.

***

BONUS VIDEO: Aleksandra Tomić: Tri meseca nakon trudnoće ponovo na pozorišnoj sceni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram