U 60. bez botoksa: Lepoti Mie Begović ne trebaju filteri

Mia Begović Foto:Screenshot/Youtube/HRT

Poznata jugoslovenska i hrvatska glumica Mia Begović nedavno je napunila 60 godina i tim povodom objavila je zanimljivu fotografiju na Instagramu.

Prva u šezdesetim… Bez mejkapa, bez filera… filtera… botoksa – tim rečima je Mia opisala fotografiju koju je nedavno postavila na Instagram.

Bujne razbarušene riđe kose i sa osmehom Mia je pokazala svoje mladoliko lice na kom kao da se zaista ne vide tragovi vremena. Za taj potez ona je dobila brojne komplimente, pa joj pratioci pišu kako je prelepa, kako je za nju vreme stalo i da je zaista posebna.

Mia Begović je ovdašnjoj publici poznata po ulogama u serijama „Ponos Ratkajevih“ i „Vila Marija“, a osim kao glumicu mnogi je znaju i kao jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije, ali i kao sestru čuvene Ene Begović koja je nastradala na vrhuncu karijere.

Mia je ranije za naš portal govorila o tome kako se nosila sa tom titulom najlepše žene Jugoslavije.

“Ne znam. U tom periodu paralelno je bila živa moja seka Ena. Ima izuzetno lepih žena. Ja nisam bila nikada toliko lepa koliko sada možete sresti deset devojaka na svakih hiljadu metara. Možda sam imala to nešto, i prijalo mi je da se primećuje. Ja mislim da je kod mene više bio faktor X. Meni je Ena bila prekrasna, sa plavim očima. Imam to bublasto lice, što ja baš i ne volim. Meni su lepe žene sa tim karakternim, jakim kostima lica. To je meni prelepo. Uvek sam bila zadovoljna što mi je Bog dao zdravlje. Više je ta moje energija stvarala izgled. A i uvek sam imala puno energije, i do dan danas.”

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram