Tri puta su raskidali i mirili se: Skandalozni par opet viđen zajedno

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Da li su po četvrti put zajedno?

Šon Pen (62) je ovog vikenda ponovo viđen zajedno sa svojom 56-godišnjom bivšom suprugom, glumicom Robin Rajt, na aerodromu u Los Anđelesu.

Holivudski par ima burnu prošlost, a oboje su se nedavno rastali od svojih najnovijih supružnika. Šon je okončao razvod od 30-godišnje Lejle Džordž u aprilu 2022, a Robin je navodno podnela zahtev za razvod od 38-godišnjeg supruga Klementa Žirodeta u septembru 2022.

Foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je Robin Rajt upoznala Šona Pena na snimanju filma „Pomilovani“, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su započeli burnu romansu.

Rajt se tek probijala u svetu filma, a Pen je bio već svetski poznat glumac, koji je tek izašao iz svog skandaloznog braka sa Madonom. Rajt je zbog njega morala da pauzira svoju karijeru kako bi se brinula o njihovoj ćerki Dilanu i sinu Hoperu, dok je Pen postao još uspešniji glumac i reditelj.

Međutim, vremenom je Rajt uspela da vrati svoju karijeru na pravi put i postane jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu, ali je njen brak sa Penom počeo da se raspada. Ali, ne pre nego što su nekoliko puta pokušavali da ostanu zajedno.

Pen je bio u braku sa Madonom od 1985. do 1989. Navodno je to bio veoma buran brak koji je često otkrivao Penovu mračniju stranu. Odležao je zatvorsku kaznu (33 dana) nakon što je napao fotografa, a kasnije su mu uručeni papiri za razvod, navodno zbog nasilja u porodici. Madona je kasnije povukla optužbe.

Odmah nakon razvoda od Madone, Pen je započeo romansu sa Rajt i uselio se kod nje. Deca su brzo došla. Dobili su ćerku Dilan 1991. i sina Hopera Džeka 1993. godine.

„Složili smo se kao roditelji da nećemo raditi u isto vreme, tako da je neko od nas uvek sa decom. Zarađivao je više novca nego ja u to vreme, tako da je to bila jednostavna odluka: ‘Ti idi na posao — ja ću ostati sa decom'“, ispričala je Rajt u intervjuu za Vanity Fair.

Foto: Fitzroy Barrett / Zuma Press / Profimedia

Međutim, ona se uskoro vratila na veliko platno sa ulogom u filmu „Forest Gamp“, a usledio je njihov prvi raskid 1995. godine. Pen je odmah posle razlaza imao kratku vezu sa pevačicom Džul.

Pomirio se s Robin 1996. godine, i ovog puta su odlučili da se venčaju.

„Brak nije lak, ali je većinu vremena sjajan. Volim Robin. Uvek sam je voleo“, rekao je Pen u to vreme.

Ali Rajt je ponovo morala da odbija uloge zbog dece.

„Odbila sam toliko filmova jer sam želela da budem mama da su prestali da mi ih nude“, priznala je.

Njihovo pomirenje trajalo je do 2007. godine kada je Rajt podnela zahtev za razvod. Posle četiri meseca, ona ga je povukla i ponovo su se pomirili.

Godine 2009. ponovo je došlo do „nevolja u raju“. Izbio je veliki skandal kada se Pen nije zahvalio Rajt u svom govoru kada je dobio Oskara, iako je ona sedela u publici.

Nedugo zatim, Pen je podneo zahtev za razvod – ali je, opet, povučen i oni su se pomirili. Samo na par meseci. Posle toga, Rajt je ponovo podnela zahtev poslednji put. Njihov brak je završen 2010. godine.

U intervjuima nakon razvoda, Pen je zvučao ogorčeno.

„Nismo u dobrim odnosima. U ovom trenutku imamo veoma odvojene odnose sa našom decom i čini se da na taj način sve bolje funkcioniše jer oni sami donose odluke. Kako se ispostavilo, ona i ja nismo delili iste etičke stavove o roditeljstvu“, rekao je 2012. godine.

S druge strane, Rajt je rekla da joj je razvod dao samopouzdanje i omogućio da se otvore nova vrata – ponovo je oživela svoju sada uspešnu glumačku karijeru.

Zbog svega ovoga, mnogima su njihove paparaco fotke s aerodroma pravi šok – mediji se uveliko pitaju da li će glumački par još jednom pokušati da oživi svoju vezu.

***
BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram