Razvod, pa pomirenje: Burna ljubav srpskog glumačkog para liči na film

Tijana i Slaviša Čurović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Posle sedam godina nakon razvoda, glumci Slaviša i Tijana Ćurović, roditelji 15-godišnje Taje, rešili su da svojoj ljubavnoj priči daju još jednu šansu i da ponovo stanu na ludi kamen.

Tijana je nagovestila pomirenje zajedničkom fotografijom početkom februara kada je na Instagram okačila zagrljenu fotku sa svojim bivšim suprugom i ćerkom uz simboličan opis „Šta ostaje iza nas ako ne porodica..“

Prvo javno pojavljivanje je usledilo ubrzo, krajem meseca, kada su se zajedno pojavili otvaranju 50. FEST-a u Beogradu.

Tijana je tada u Kombank dvorani izjavila za novinare „Nećemo davati intervjue, ali evo ekskluzive za vas: ponovo smo svi zajedno“.

Nakon što se po medijima proširila informacija da se glumački bračni par pomirio, ubrzo je stigla još jedna radosna vest. Glumac i glumica navodno su odlučili da rade na drugoj prinovi, što je obradovalo njihove prijatelje, rodbinu pa i fanove.

Oduvek im je, još dok su bili u zvaničnom braku, bila želja da imaju dvoje dece, nažalost igra sudbine učinila je svoje te su se razišli.

Sada su taj nesrećan splet okolnosti poželeli da promene, a sve u cilju da njihova mezimica Taja u budućnosti ima brata ili sestru.

Razveli su se 2015. godine, ali su svojim ponašanjem u razovodu potvrdili da ne mora baš svaki krah braka da se proživi bolno, uz uvrede, mržnju i odsustvo komunikacije.

Tijana je tada u jednom intervjuu spomenula „Razvela sam se, ali sam sa bivšim mužem u odličnim odnosima, tim pre što imamo zajednički cilj, a to je dobrobit naše ćerke Taje“.

Ona je tada istakla da je nakon razvoda odlučila da neko vreme ostane sama i da veruje da se više neće udavati, ali život je izgleda imao druge planove.

Ovaj par nikad nije pričao o razlozima svog rastanka, a Slaviša je jednom prilikom pričao svojim stavovima u vezi s bračnom srećom i razvodima.

„U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod“, izjavio je glumac jednom prilikom.

Upoznali su se septembra 2003. u beogradskom hotelu Balkan kada joj je on, tada upravnik Nikšićkog pozorišta, ponudio ulogu u predstavi “Pretis lonac”.

„Kada sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze do kuće, što sam odbila. Kasnije smo zajedno radili i predstavu “Tramvaj zvani želja” i družili se. Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga i udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirale su me njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kada sam diplomirala došao je u Beograd, izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: “Da li bi ti bila sa mnom stalno?” Tad me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zaprosio“, rekla je Tijana pre više od 10 godina.

Međutim, Slaviša je bio uporan u svojoj prosidbi pa je tako svoje pitanje ponovio čak tri puta i tek nakon trećeg dobio potvrdan odgovor.

„U tom trenutku bilo mi je prerano za udaju, ali ga nisam definitivno odbila. Samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Opet bezuspešno. Tad mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Primer sam da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem“.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram