Reči Massima Savića o ženi koju voli savršeno opisuju suštinu ljubavi

Masimo Savić i Eni Kondić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"I kad budeš stara meni bićeš ista."

Nije slučajna ona neobjašnjiva jaka emocija u pesmama Massima Savića. Ako umetnici inspiraciju crpe u zbilji, onda je njegova supruga Eni Kondić najbolja realnost koja je mogla da mu se desi. U braku su već 30 godina.

Foto: E-Stock/Danijel_Milutinovic

Upoznali su se u kući aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tad intenzivno radio s Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pesmu ‘Boginja’ i ‘Jutro’.

Eni je autorka i njegovih brojnih pesama, a s njom u braku dobio je ćerku Mirnu.

Foto: Instagram/savicmirna

Massimo Savić je u jednom gostovanju na televiziji dao najbolju definiciju ljubavi.

Foto: Z. Milutinovic/ATAImages.

„Imala je mnogo, mnogo strpljenja za budalu mene, iskreno me je zavolela, volimo se i dan danas i volimo se samo sve više i više i više i više. Kao u ‘Indiji’. Ona je sama napisala u ‘Indiji’ – i kad budeš stara meni bićeš ista. Ja ne vidim taj skafander koji se menja na njoj. Ja vidim samo tu osobu koja je unutra, u tom skafanderu koji zovemo kožom i strukturom. Tako da, mi živimo kao studenti. Mi gledamo film do tri, četiri ujutru, pa onda raspravljamo, čekamo zoru. K’o balavanderi. Naša kćer je mnogo ozbiljnija osoba od nas i znamo je jako ljutiti i nervirati. Ona ne živi s nama, upravo zato i ne živi s nama, jer smo mi malo preboemski orijentirani“, rekao je.

Massimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio Eni.

Dok je spavala, uzeo joj je meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Massimo uvek ima samo najlepše reči o svojoj supruzi. Svojevremeno je rekao i da je ona najinteligentnije biće i da je njegov heroj.

***

BONUS VIDEO: Radmila Petrović o roditeljstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram