Tatjana je „kraljica piva“ i najbogatija naslednica u Evropi

Foto: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Naslednica jedne od najpoznatijih pivara na svetu.

Monako je poznat širom sveta po svojim bogatim stanovnicima, luksuznim jahtama i po tome što je dom jedne od najduže vladajućih kraljevskih porodica u Evropi.

Jedan član monaške kraljevske porodice koji je dobro poznat u visokom društvu je 39-godišnja Tatjana Kaziragi koja je 2019. proglašena za najbogatiju građanku Monaka.

Foto: NO CREDIT / Starface / Profimedia

Tatjana je rođena kao Tatjana Santo Domingo 24. novembra 1983. godine u Njujorku.

Njen deda, Hulio Mario Santo Domingo, vlasnik jedne od najvećih pivara u Južnoj Americi „Bavaria“, proglašen je za drugog najbogatijeg čoveka u Kolumbiji od strane Forbsa 2011.

Kada je umro iste godine, jedna šestina njegovog ogromnog bogatstva ostavljena je Tatjani.

Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Naslednica je pohađala elitni Institut „Le Rosei“ u Švajcarskoj, jedan od najskupljih internata na svetu, na kom je godišnja školarina 130.000 dolara.

Diplomirala je vizuelne komunikacije, sa koncentracijom na fotografiji na Američkom univerzitetu u Londonu 2005. godine.

Udata je za Andreu Kaziragija, nećaka princa Alberta, s kojim se zabavlja od 2006. Par je dobio sina Aleksandra Andrea Stefana nekoliko meseci pre nego što su se venčali 2013. godine.

Foto: NPP / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njihovo venčanje je bilo jedno od najelitnijih te godine, a prisustvovale su mu brojne zvanice iz modnog sveta ali i članovi kraljevskih porodica. Imali su građansku ceremoniju u Prinčevoj palati u Monaku, a šest meseci kasnije usledilo je venčanje u crkvi u Švajcarskoj.

Tatjana i Andrea Kaziragi sada imaju četvoro dece: ćerku Indiju i sinove Maksimilijana Renijea, Maksimilijana Kaziragija i Aleksandra.

Foto: BLK / The Photo One / Profimedia

Kaziragijevi se u javnosti pojavljuju uglavnom kada su modni događaji u pitanju. Tatjana je godinama radila u modnoj kući Aeffe u Njujorku a bila je zaposlena i u „Vanity Fair“-u.

Takođe je jako bliska sa modnom naslednicom Margeritom Misoni s kojom je redovno viđena na modnim revijama, prenosi Insider.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram