Svi su se pitali šta je čuvena lepotica videla u 20 godina starijem muškarcu koji je bio prodavac na pijaci, a onda je otkrila kako ju je zauvek osvojio

rouz hanington vajtli
Foto: Michael Buckner / Getty images / Profimedia

Verenički prsten je pokušavao da kupi nekoliko puta.

Svi koji obožavaju lik i delo Džejsona Stejtama vrlo verovatno će priznati da ga je teško zamisliti kao mirnog, romantičnog i nežnog porodičnog čoveka, ali ova zvezda akcionih filmova u stvarnom životu je poprilična suprotnost likovima kakve najčešće glumi. Zapravo, poprilična je suprotnost i nekadašnjoj verziji sebe, tj. čoveku kakav je bio dok nije upoznao ljubav svog života.

Foto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Džejson i Rouzi Hantington Vajtli zajedno su još od 2009. godine kada su se prvi put upoznali. Ni 20 godina razlike u godinama nije stalo na put njihovoj sreći, uprkos tome što je malo onih koji su u ovu ljubavnu priču verovali još od njenih samih početaka. Ne samo zbog razlike u godinama već i zbog toga što je njegov život pre nje izgledao potpuno drugačije. Za razliku od svoje supruge koja je planetarno popularna postala vrlo mlada (već je sa 16 godina započela karijeru modela), Džejson je počeo da glumi tek nakon što je zagazio u tridesete.

Do tada, život ga je pošteno naučio šta znači težak rad i koliko je teško zaraditi novac. Između ostalog, radio je kao izbacivač u londonskim klubovima, ali i kao (pre)prodavac robe na pijacama. Možda baš u tome, barem delimično, leži i razlog zbog čega je toliko dobro odglumio svoju prvu filmsku ulogu u filmu Dve čađave dvocevke Gaja Ričija koju je dobio kada je imao 31 godinu. Briljantno odrađen posao doneo mu je ulogu u filmu Sneč, a pojava u ova dva filma vinula ga je u zvezde.

Jednom kada je stekao svetsku slavu, bio je nezaobilazna meta na radaru mnogih lepotica. Nikada mu nije bio problem da osvoji neku od njih, ali mu je zato bilo poprilično teško da vezu zadrži.

Ipak, njegov život se iz temelja promenio nakon što je kao 42-godišnjak na zabavi u Londonu 2009. godine upoznao Rouzi. Ona je tada bila 22-godišnji svetski poznati model, a hemija među njima dogodila se čim su se upoznali. Atraktivni anđeo brenda Victoria’s Secret i Džejson već su tada bili čuli jedno za drugo, a gotovo odmah nakon upoznavanja su počeli da izlaze. Za razliku od mnogih drugih slavnih parova, pažljivo su skrivali svoju vezu i nisu brzo izlagali javnosti svoja osećanja, piše Story.hr.

Nakon skoro šest meseci veze, počeli su da žive zajedno i da se pojavljuju u javnosti. Rouzi je u brojnim intervjuima priznala kako ju je privukao Džejsonov neverovatan smisao za humor, a ne slika mačo tipa kakvog glumi u filmovima.

Foto: CAP/PLF / Capital pictures / Profimedia

„’Kada neko zna da vas nasmeje u pravom trenutku, vaš celi svet se promeni“, priznala je i dodala da joj je jako važno što uvek može da računa na Džejsonovu podršku.

A tokom intervjua za Glamour 2013. godine, ona je kazala i zašto joj njihova 20-godišnja razlika u godinama nije bitna.

„Njegovo znanje i snaga su zaista inspirativni i privlačni. Ono što nas dvoje imamo nema nikakve veze sa godinama. Posao dolazi i odlazi, ali ako kod kuće imate nekoga kome ste najvažniji na svetu, to vas drži.“, prenosi njene reči People.com.

U januaru 2016. paparaci su uočili dijamantski verenički prsten na Rouzinom prstu. Taj prsten, koji je Džejson platio 350 000 dolara, odlazio je da kupi nekoliko puta, sve dok se na kraju nije pojavio onaj pravi koji je i kupio. Nedugo nakon toga potvrdili su da su vereni, ali pitanja o venčanju nisu ni na koji način komentisali. U jesen iste godine Rouzi se na crvenom tepihu pojavila sa stomačićem, a naredne godine rodio se njihov sin — Džek Oskar Stejtam.

Na društvenim mrežama retko objavljuju zajedničke fotografije, osim kada je reč o posebnim prilikama. Rouzi je tako jednom objavila Džejsonovu sliku s posvetom: ‘Srećan rođendan ljubavi mog života.“, a on je prvi put podelio njenu fotografiju kada joj je čestitao na pokretanju brenda lepote i napisao: „Tako sam ponosan što vidim kako juriš svoje snove i pretvaraš ih u stvarnost. Čestitam, dušo.“

Mnogima je danas inspirišuće kako njih dvoje, oboje vrlo poznatih ljudi koji su uvek pod lupom javnosti, uspevaju da zadrže privatnost svoje veze, a da pritom ne daju povoda za tračeve. Ali njihova ljubavna bajka traje i to govori sve.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram