Svi je znamo kao Minu Lazarević, ali to nije njeno pravo ime

Smatra da joj pravo ime ne stoji.

Glumica Mina Lazarević je već decenijama na domaćoj javnoj sceni, a publika ju je zavolela u ulozi Čupke iz serije „Porodično blago„.

Jednom prilikom je otkrila kako je u 22. godini dobila sina Luku sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem i da je dva meseca nakon porođaja dobila ulogu koja će joj postati zaštitni znak.

„Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno“,  izjavila je glumica u jednom intervjuu za Story.

Brak sa Aleksandrom nije potrajao, a glumica je nakon toga uplovila uvezu sa baletskim igračem Goranom Stanićem, piše Glossy.

Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su bili u braku od 2008. do 2017. godine, a iz njihove ljubavi rodili su se Marko i Iva.

Nažalost, pre nekoliko godina Mina Lazarević je bila u žiži javnosti, jer se pisalo o njihovom razvodu dok kojeg je došlo nakon nasilja u porodici.
Glumica Mina Lazarević ne govori o svom životu često u javnosti, pa je tako mnogima promaklo i kako se ona zapravo zove.

A upravo na uvodnoj špici serije „Porodično blago“ stajalo je njeno pravo ime – Mirjana Lazarević.

Odmalena su je zvali Mina, pa je tako na svoj prvi rođendan gostima na pitanje kako se zove, uvek odgovara Mina.

Međutim, kako je glumica jednom istakla, smatra da joj ne stoji njeno pravo ime.

Koren reči Mirjana je „mirna“, „krotka“, „smerna“, što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica ― rekla je jednom prilikom glumica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram