Beban iz „Porodičnog blaga” osvojio nas je kao mali – a sad smo se zaljubile

Poznati 22. maj 202213:15 > 13:16
Vukašin Marković
Vukašin Marković Foto: Printscreen/RTS

Svi ga znamo kao malog Bebana, a sad je neviđeni frajer.

Do pre nekoliko godina svi su Vukašina Markovića poznavali kao Bebana iz čuvene serije „Porodično blago“, ali kada je odrastao ostvario se kao muzičar.

Naime, bio je član poznatog srpskog benda Eyesburn, ali svoje ime i prezime je stavio na mapu uspehom svog benda IrieFm. Iako niže hitove, snima i nastupa, on ne voli previše medijski da se eksponira, a posebno retko odgovara na pitanja u vezi sa svojim privatnim životom.

Vukašin Marković
Vukašin Marković Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, on je u jednom intervjuu, ipak otkrio zbog čega je čekao da napuni dvadeset i nešto godina da kupi motor, što mu je oduvek bila želja.

„Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam”, otkrio je Vukašin tada.

A, rado se seća perioda kada je glumio u kultnoj seriji i svoje uloge malog Bebana.

„Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje”, istakao je on u jednom intervjuu.

Kako tvrde naši mediji, Vukašin se svakog proleća seli na svoj splav u Beogradu, na kom živi sve do jeseni. Opremio ga je u potpunosti po svom ukusu, a na njemu ima i svoju privatnost da uživa i radi na novoj muzici.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram