Sve žene s kojima su povezivali Dušana Vlahovića

Deca i vannastavne aktivnosti - ilustracija
Foto: Alberto Gandolfo/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žene su masovno odlepile za fudbalerom.

Dušan Vlahović je trenutno najpoželjniji muškarac u Srbiji, ako je sudeći prema društvenim mrežama. Na Tviteru žene uveliko maštaju da im Vlahović postane muž, a mnoge su šokirane što on ima 22 godine.

Vlahović je postao prava senzacija, tolika da devojke na TikToku čak prave kompilacije njegovih slika uz hitove domaće muzike.

@dusanovazauvek tamo gde si ti.. ❤ #dušanvlahović #dusanvlahovic #juventus #fudbalskisavezsrbije #dusanvlahovic9 #dusanvlahovic🇷🇸💎 #dv9 #dv9🇷🇸 #football #footballplayer #footballedit #edit #footballvideo #footballskills #fyp #omgunderrated ♬ original sound - DV9💎🇷🇸

Mladi fudbaler koji je zvezda Juventusa dobro čuva svoj ljubavni život i ne zna se pouzdano s kim je u vezi.

Ipak, mediji su ga povezivali sa tri lepotice – samo jedna je Srpkinja.

Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Elena Kitić

Prošle godine se u aprilu pisalo da su Vlahović i ćerka Mileta Kitića u šemi.

“Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrežama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”, tada je neimenovani izvor rekao domaćim tabloidima.

Međutim, to su bile samo glasine. Vlahović ih je demantovao tako što je objavio fotografiju s anonimnom brinetom, a Elena Kitić je na Instagramu poručila fanovima da ne veruju u laži. Kasnije su mediji pisali da je brineta sa slike devojka po imenu Vanja Bogdanović.

Foto: Instagram / vlahovicdusan

Karolina Stramare

Početkom ove godine pisalo se da je Vlahović osvojio bivšu Miss Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci.

Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

„Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći“, rekla je.

Mariasole Polio

Prelepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine.

Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo vezu ni raskid. Glasine je pokrenuo italijanski magazin „Chi“.

Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Sve u svemu, žena koja je osvojila srce najboljeg srpskog frajera ostaće misterija.

***

BONUS VIDEO: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram