„Srpskom Ronaldu“ svaka čast na svemu, a posebno na devojci Isidori

Foto: Instagram/izzadorable

Neko vreme su bili zajedno u tajnosti.

Fudbaler Nemanja Radonjić više od godinu dana u vezi je sa atraktivnom srpskom manekenkom Isidorom Kadijević, a par je u početku krio svoju ljubav od očiju javnosti.

Isidora se bavi modelingom, ima 25 godine i zovu je „srpska Kendal Džener“, očigledno zbog fizičkog kojim neodoljivo podseća na poznatu manekenku.

Sa atraktivnom crnokosom lepoticom čije je lice krasilo brojne kampanje i naslovne strane modnih magazina, Nemanja je uplovio u romansu nakon raskida sa Sofijom Šašič.

Iako su u početku oboje krili da su vezi, i neko vreme nisu delili na društvenim mrežama zajedničke fotografije, u jednom trenutku su objavili jednu, na kojoj su pozirali zajedno, ali na kojoj im se ne vide lica.

Nakon toga, par je objavio još jednu sliku, ovog puta su im se videla lica, i time su potvrdili da su zajedno.

Inače, jedno drugom lajkuju i komentarišu objave, ali ostaju odlučni da sačuvaju svoju intimu, pa nisu javno pričali o svojoj ljubavi.

Isidora je sarađivala do sad s velikim brojem domaćih i stranih brendova i magazina, a slavu je doživela „preko noći“, budući da se modelingom bavi tek nekoliko godina.

Na njenim profilima na društvenim mrežama možemo videti dosta fotografija sa putovanja, iz noćnog života, ali i sa raznih modnih kastinga.

Pored lepote, ona je uspešna u svojoj profesiji i velika je podrška svom dečku koji gradi i više nego sjajnu fudbalsku karijeru, pa trenutno igra za italijanski Torino, na pozajmici iz Olimpik Marselja, kao i za reprezentaciju Srbije.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram