Misteriozna lepotica: Dok žene uzdišu za Filipom Kostićem, on krije svoju ljubav

Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Fudbaler odlično čuva svoju privatnost.

Srpski reprezentativac Filip Kostić je definitivno miljenik žena – mnoge će reći da je upravo on najbolji frajer u fudbalskom timu Srbije.

Od kako je počelo Svetsko prvenstvo u Kataru, na društvenim mrežama česta su pitanja da li je fudbaler oženjen i ko mu je supruga.

Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Zanimljivo je da Kostić baš nikada ne govori o svom privatnom životu, ali mediji pišu da ima dete sa misterioznom Kristinom Mihailović, lepoticom s kojom je dobio sina 2019. godine. I tada se za vest o sinu saznalo slučajno – saigrač Kostića, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, postavio je fotografiju fudbalera s Lukom Jovićem, uz poruku: „Čestitke mladim tatama“.

Takođe, Kostić na Instagramu ima samo jednu fotografiju s detetom, ali baš nijednu sa izvesnom Kristinom.

Njegova izabranica nema društvene mreže, međutim na Instagramu je jedna stranica objavila njene fotografije. Ipak, u pitanju su samo glasine, pa se ne zna da li je lepotica sa fotografija zaista u vezi sa Filipom Kostićem.

Inače, Filip je ranije često bio tema medija, jer su ga povezivali s raznim ženama – iako on nikada nije potvrdio bilo koju vezu.

Polovinom decembra 2015. godine u javnosti su „procurele“ nage fotografije folk pevačice Dare Bubamare – a pisalo se da ih je slala Kostiću. Kostić je zbunjeno odgovorio da ne zna o čemu se radi, ali je ipak upitao da li im je Dara lično potvrdila tu informaciju. Nakon toga jedan srpski tabloid objavio je izjavu Filipove devojke Jelene Stevanović koja je tvrdila da joj je pevačica pretila. Dara je navodno rekla da je Filip njen i da će joj postati suprug, navodi sajt Biografija.org.

Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Zbog svega toga, Filip je postao prilično zatvoren za sva pitanja o njegovom privatnom životu, što je u među fudbalerima danas dosta retko.

***
BONUS VIDEO: Posle uspešne sportske karijere, Ana Ivanović u novom poslu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram