Misterija devojke Vuka Kostića

vuk kostić
Vuk Kostić Foto: Zoran Lončarević

Koga ljubi jedan od najpoželjnijih neženja među srpskim glumcima?

Vuk Kostić važi za jednog od većih zavodnika među domaćim zvezdama, pa zato i ne čudi što su ga povezivali sa mnogim lepoticama. Verovatno je zbog ovoga njegov ljubavni život i zanimljiv javnosti, a sada je, više nego ikad, obavijen velom misterije.

Budući da se mnogo puta opekao i svoju intimu iznosio u javnost, Vuk je odlučio  da o privatnosti više ne govori za medije. Upravo to je razlog što u poslednje vreme na pitanje ko je nova devojka Vuka Kostića nema odgovora, što mnogim singl devojkama, ali i novinarima koji prate zabavne sadržaje, unosi neizdrž.

Zbog svega ovoga nije ni čudo što se tolika prašina digla u javnosti kad je Vuk u junu objavio na Instagramu fotografiju na kojoj se grli i mazi sa Natašom Drakulić, pa su neki pomislili da je ona Kostićeva nova izabranica. Ipak, bili su u zabludi.

Na fotografiji koja je kružila društvenim mrežama Vuk je u zagrljaju prijateljice i scenaristkinje sa kojom sarađuje već godinama na projektu Ubice mog oca.

Inače, Nataša je poslednja žena sa kojom su povezivali glumca, a sem nje, Vuk nije viđen ni sa jednom ženskom osobom još od kako je na početku pandemije koronavirusa okončao vezu s Anom Mihajlovski.

A da li Vuk Kostić sada ima partnerku ili je samo vešto krije – ne zna se, ali ono što je dobro poznato jeste to da je glumac bio u prošlosti u vezi sa koleginicama glumicama, pevačicama, novinarkama i manekenkama.

Možda i najpoznatija Vukova veza bila je sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Zajedno su bili skoro pet godina i važili za najpopularniji par na našoj javnoj sceni. Veza im je često bila turbulentna, živeli su jedno vreme zajedno, ali onda je sve puklo 2015. I dok se jedan deo javnosti još uvek oporavljala od ovog kraha, Jelisaveta je ubrzo upoznala košarkaša Miloša Teodosića, za kog se udala i sa kojim ima dvoje dece.

Poučen iskustvima iz prošlosti, Vuk je vezu sa Anom Mihajlovski u početku krio, ali su je onda obelodanili na društvenim mrežama, a potom su se zajedno pojavili i na premijeri serije Južni vetar.

Kada su raskinuli, domaći mediji su pisali da ga je voditeljka ostavila, a ona se Ana oglasila na Instagramu i napisala:

„Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te“.

Veliku pažnju javnosti privukla je svojevremeno i izjava pevačice Ivane Peters baš o Vuku Kostiću. Naime, ona je jednom prilikom potpuno iznenadila sve jer je otkrila kako je je bila u vezi s Vukom.

„Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli“, rekla je Ivana.

Ivana Stanković Foto: Zoran Lončarević

Šuškalo se da je stara ljubav Vuka Kostića i naša poznata manekenka Ivana Stanković, koja je modnim pistama šetala sa najvećim imenima svetske mode. Njih dvoje su u ljubavi navodno bili davne 2006. godine, mada se o tome jako malo zna.

Potom je Vuk ljubav našao uz jednu Anu, prethodno nepoznatu javnosti. Njih dvoje su bili zajedno oko godinu dana, a navodno su se i verili. Ipak, od braka nije bilo ništa.

Vuk je sa Anom izlazio godinu dana, a romantični trenutak, kako su tada pisali mediji, desio se u jednom beogradskom hotelu kada je glumac pitao tadašnju izabranicu da se uda za njega. Međutim, posle nekog vremena njih dvoje su se rastali. Svako je krenuo svojim putem, a Ana je ostala najveća misterija među devojkama popularnog glumca.

A kad se već vraćamo u duboku prošlost, jedna od prvih ljubavi Vuka Kostića za koje se zna je njegova koleginica sa studija glume Bojana Stefanović. Njih dvoje su se zavoleli na probama i bili četiri godine zajedno.

„Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera“, rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Međutim, kada su otpočeli veza, situacija je bila potpuno drugačija:

„U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me `vata` da nisam znala kako da reagujem“, dodala je glumica.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram