Ženama brazilskih fudbalera niko ne sme na crtu

Foto:Screenshot/Instagram/laaimoraes /joanasanz/analidiamartinss/rebecatavares

One dominiraju u Kataru.

Svetsko prventstvo u fudbalu je u toku i iako su sve oči uprte u fudbalere, ponekada više pažnje izazovu njihove žene. Večeras igra Brazil sa Srbijom i mi smo odlučili da vidimo koje su to najpopularnije supruge i devojke naših večerašnjih suparnika.

Natalija Beker

Ova Italijanka je majka troje dece i udata je za fudbalera Alisona Bekera. Ona je pedijatrica i ambasadorka Svetske zdravstvene organizacije.

Lais Moraes

Rođena je u Portugalu i udata je za fudbalera Edersona Santana de Moresa. Par je zajedno više od šest godina i imaju troje dece.

Žakelin Maoski

Žakelin je srećno udata za fudbalera Vevertona Pereiru da Silvu. Ona ima master iz poslovne administracije i majka je dvoje dece.

Žoana Sanc

Ova dvadesetdevetogodišnja španska manekenka i poslovna žena udata je za fudbalera Danija Alvesa. Džoana je stekla slavu sa samo 17 godina nakon što se pojavila na takmičenju „Supermodel of the World“.

Izabela da Silva

Rođeni u Rio de Žaneiru, njih dvoje su odrasli zajedno u istom kraju i u ljubavi su još iz detinjstva. Izabela je influenserka na društvenim mrežama i ima 489 hiljada pratilaca na Instagramu.

Karol Kabrinjo

Ova dvadesetdevetogodišnja Brazilka imala je neverovatan život pre nego što se udala za profesionalnog fudbalera Markosa Korea zvanog Markinjos. Sa samo petnaest godina, postala je slavna kada su njene obrade čuvenih pesama kao što je „Someone Like You“ od Adel postale popularne na internetu, što je dovelo do toga da se Kerol pojavi u brazilskom X-faktoru.

Sada je majka troje dece i osnivač je brenda dečije odeće.

Ana Lidija Martins

Ova dvadesetpetogodišnjakinja trenutno je verenica fudbalera Bruna Gimareša. Ana je rođena u Brazilu i nutricionistkinja je, a nedavno je postala i majka.

Ana Marijana Kazemiro

Ova tridesettrogodišnja brazilska šminkerka i preduzetnica poznata je po tome što je udata za profesionalnog fudbalera Karlosa Henrikea Kazimira sa kojim je dobila dvoje dece.

Marija Eduarda Furnije

Marija je u braku sa profesionalnim fudbalerom Lukasom Pakuetom. O ovoj dvadesetšestogodišnjakinji se ne zna mnogo, ali ako tražite neke sadržaje iza kulisa vašeg omiljenog fudbalera, onda je Marijin Instagram mesto gde treba da budete.

Rebeka Tavares

Ova dvadesetsedmogodišnjakinja iz Brazila poznata je supruga fudbalera Fabija Henrikea Tavaresa.

Ona je ranije imala fudbalsku karijeru i igrala je za španski profesionalni fudbalski tim. Rebeka se povukla iz fudbala ubrzo nakon što se Fabinjo pridružio Liverpulu i sada s njim čeka bebu.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram