Sve ljubavi sina Džoa Bajdena: Zavoleo udovicu svog brata

Hanter Bajden je sin najmoćnijeg čoveka na planeti, predsednika SAD Džoa Bajdena. Obeležila ga je velika životna tragedija, borba sa zavisnošću, ali i burne ljubavne veze - uključujući i kontroverzni odnos s udovicom njegovog nastradalog brata Boa Bajdena.

Hanter je 18. decembra 1972. godine doživeo saobraćajnu nesreću koja je odnela živote njegove majke, a potom i 13-mesečne sestre.

Njegov brat Bou je bio suvozač u vozilu koje se na raskrsnici sudarilo sa prikolicom. Hanter je zadobio tešku povredu glave, dok je Bou zadobio nekoliko preloma.

Borba s porocima

S traumom nakon smrti majke i sestre se dugo borio. U intervjuu iz jula 2019., Hanter je opisao svoju dugu borbu sa zavisnošću od alkohola i droga.

Prvi put je otišao na odvikavanje septembru 2003. godine, a njegov brat ga je odveo na prvi sastanak Anonimnih alkoholičara. Posle sedam godina trezvenosti, ponovo se vratio porocima 2010. kada je popio tri koktela na letu kući sa poslovnog puta u Madrid.

Hanter je kozumirao alkohol, lekove na recept i kokain, što se, kako kaže, još više pogoršalo nakon smrti njegovog brata od raka mozga 2015.

„Zavisnost postoji u svakoj porodici. Bio sam u tom mraku. Bio sam u tom tunelu – to je tunel bez kraja. Ne možete ga se rešiti. Naučite kako da se nosite sa tim“, rekao je.

Burne ljubavne veze

Ljubavni život Hantera je takođe bio turbulentan.

Dok je radio kao volonter u crkvi u Portlandu, upoznao je Ketlin Bule, koja je zatrudnela posle tri meseca veze, pa su se venčali u julu 1993. Imaju tri ćerku.

Hanterova borba sa alkoholizmom poljuljala je njihov brak, a tokom terapije postigli su dogovor da će, ako ponovo počne da pije, morati da se iseli iz porodične kuće.

Neposredno nakon njihove dvadeset druge godišnjice brake, Hanter je napustio terapiju, popio bocu votke i odselio se. On i Ketlin su se složili da se zvanično razdvoje u oktobru 2016.

Ketlin je februaru 2017. podnela je zahtev sudu, tražeći zamrzavanje Hanterove imovine, navodeći da je on „proizveo finansijsku zabrinutost za porodicu trošeći ekstravagantno za svoje interese (uključujući drogu, alkohol, prostitutke, striptiz klubove i poklone za žene sa kojima je u seksualnim odnosima), ostavljajući porodicu bez sredstava za plaćanje legitimnih računa“.

Tada je otkriveno da je Hanter bio u vezi sa udovicom svog pokojnog brata Boa, Hali Oliver Bajden.

„Delili smo veoma specifičnu tugu. Počeo sam da razmišljam o Hali kao o jedinoj osobi u mom životu koja je razumela moj gubitak“, rekao je kasnije.

New York Post je objavio tu vest 2017. godine, što je Džoa navelo da objavi izjavu u kojoj je rekao da je porodica „imala sreće što su se Hanter i Hali našli, dok su ponovo spajali svoje živote nakon takve tuge“.

On i Heli su se rastali u avgustu 2017, a Hanter je kao razlog naveo osudu javnosti i nedostatak privatnosti.

Hanter ima i nepriznato dete. Žena iz Arkanzasa, Lunden Aleksis Roberts, tužila je Hantera, tvrdeći da je on otac njenog deteta. On je negirao da je imao seksualne odnose sa ženom, ali je test očinstva iz novembra 2019. otkrio sa naučnom sigurnošću da je Hanter biološki otac deteta. Morao je da plaća alimentaciju.

Početkom maja 2019, Hanter je upoznao južnoafričku rediteljku po imenu Melisa Koen i manje od nedelju dana nakon što su se upoznali, zaprosio ju je. Par se venčao sledećeg dana, 16. maja 2019, u Los Anđelesu. Njihov sin je rođen u martu 2020.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram