Supruga Nebojše Milovanovića je uspešna arhitektica: Venčali su se nekoliko meseci nakon upoznavanja i dobili su četvoro dece

Nebojša Milovanović
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpski glumac Nebojša Milovanović više od deceniju uživa pored supruge Tijane koja mu je najveća podrška i oslonac u životu.

Poznati glumac Nebojša Milovanović iza sebe ima uspešnu karijeru dugu više od tri decenije i pregršt uloga.

„Crna svadba“, „Azbuka našeg života“, „Koreni“, „Državni službenik“, „Poziv“, „Vojna akademija“,  samo su neki od njegovih brojnih televizijskih ostvarenja, a trenutno ga gledamo u ulozi Zorana Tomovića u trećoj sezoni serije „Tajna vinove loze“.

Osim televizijske, Nebojša neguje i pozorišnu karijeru, te je tako od 1999. godine stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde je igrao predstave „Šine“,“Sumnjivo lice“, „Uobraženi bolesnik“, „Mletački trgovac“ i mnoge druge.

Antonio Ahel/ATAImages

Kada se reflektori ugase, Nebojša uživa u porodičnom okruženju sa suprugom Tijanom Milovanović i njihovo četvoro dece.

Njihova ljubavna priča je počela sasvim slučajno. Tijana je veče pre nego što će upoznati ljubav svog života gledala upravo predstavu u kojoj glumi Nebojša.

„Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu „Šine“, u kojoj je Nebojša glumio. Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo“, ispričala je Tijana svojevremeno.

Među njima se ubrzo rodila ljubav, pa su se samo nekoliko meseci nakon upoznavanja, venčali u opštini Stari grad. Nakon toga, usledilo je i crkveno venčanje u jednoj crkvi u Valjevu.

U braku su dobili četvoro dece – ćerke Nadu i Veru i sinove Andriju i Stojana.

Iako su oboje posvećeni poslu, porodica im je na prvom mestu

„Porodica je utočište i oaza. Prilika da na malom stvorite i živite svet koji se kleše u borbi i dinamici života, a čiji je osnovni pokretač ljubav“, izjavio je glumac jednom prilikom.

Tijana je inače malo poznata javnosti. Međutim, zna se da je rodom iz Bačke Palanke i da je po struci arhitektica..

Kako su domaći mediji svojevremeno pisali, radi u jednom privatnom projektnom birou gde niže poslovne uspehe.

U jednom od retkih zajedničkih intervjua, par je opisao kako izgleda život sa četvoro dece.

„Nije sve idealno i nije lako napraviti dobar raspored, ali trudimo se. Dešava se da žena ostane sama sa njima, onda levom rukom uspavljuje bebu, desnom nešto starije dete, a dvoje najstarijih već mogu i sami. Moram priznati da su vrlo solidarni. Ako jedno neće da spava, neće ni ostali. Izgovor im je: Čekamo tatu da se vrati iz pozorišta“, otkrio je glumac tada.

„Ključno je da te onaj s kime sve deliš razume i podrži. Najvažnije je biti zajedno i u dobru i u zlu“,  izjavila je glumčeva supruga.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram