Srpkinja Kiki zavela je švajcarskog fudbalera, a udala se za njega u najseksi venčanici koju smo videli do sad

kristina frojler
Foto: Printscreen/kristinafreuler

"Ne zaboravljam nikad odakle potičem."

Jedna od Srpkinja koje su svoju sreću našle u inostranstvu jeste i Kristina Šivčić. Ona je supruga Rema Frojlera, poznatog defanzivca švajcarske reprezentacije.

O Kristini se u domaćoj javnosti uglavnom govori kada igraju Srbija i Švajcarska jer joj takvi susreti uvek teško padnu. Kako ističe, ona voli i poštuje i jednu drugu zemlju i nije joj lako da gleda takve mečeve.

“Srce mi kuca za obe nacije jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati”, rekla je Kristina pre nekoliko godina, pre udaje za Frojlera.

Fotke tog svog odrastanja devedesetih nedavno je podelila sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu.

A na jednoj od tih utakmica Srbija-Švajcarska Kiki je inače nosila zanimljivu majicu sa bojama obe države.

Na društvenim mrežama objavljivala je obe zastave.

Za to vreme strani mediji redovno pišu kako su Kiki i Remo ludo zaljubljeni, dok on često ističe da se oženio – najlepšom ženom na svetu.

View this post on Instagram

A post shared by Remo Freuler (@remo_freuler)

Kiki i Remo su se venčali 2019. a ona je nosila spektakularnu venčanicu koja pršti od seksepila – kroja koji savršeno ističe figuru peščanog sata, optočenu efektnim kristalima, sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem. Smeo izbor koji je ovoj mladi pristajao fantastično.

Par koji je nakon toga dobio sina Romea na svakom koraku ističe koliko su zaista srećni. I ona stalno ponavlja.

„Toliko sam ponosna što mogu da te nazovem mojim najboljim prijateljem, osobom koja najbolje čuva sve moje tajne, najboljim tatom i ljubavlju mog života. Neka ti ovaj dan da svu radost koju zaslužuješ“, poručila je Kiki svom dragom na Intagramu povodom godišnjice i dodala na srpskom – volim te zauvek.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram