Šta se desilo sa zabranjenom vezom srpske manekenke i albanskog fudbalera

manekenka albanski fudbaler
Foto:printscreen/.instagram.com/djimsitiberat/

Burna ljubav!

Zabranjena ljubav trese Balkan – tako se govorilo pre sedam godina kada se saznalo za vezu između srpske manekenke i albanskog fudbalera.

Ta ljubav o kojoj se naveliko pričalo rodila se 2015. u Cirihu između Alise Menković i Berata Đimšitija, s tim što je u početku bila tajna.

Onda se za sve pročulo, pa su dvoje mladih i uspešnih ljudi odjednom dospeli u žižu domaće, ali i svetske javnosti.

Đimšiti je rođen u Švajcarskoj, poreklom je sa Kosova, a talenat za fudbal ga je doveo do reprezentacije Albanije i italijanskog kluba Atalanta.

Alisa je srpska manekenka i modna kreatorka iz mešovite porodice, koju su prozvali jednim od najlepših modela u Švajcarskoj. Njih dvoje su izazvali i veliku pažnju medija u Švajcarskoj gde su živeli.

Bili su pod velikim pritiskom, dosta se pričalo da njena porodica nije odobravala tu vezu.

Posle godinu i po, dve oni su se rastali. Šušaklo se da je ona Berata ostavila zbog opasnog momka koji je završio potom u zatvoru.

S druge strane, Berat je bio spreman da se oženi Alisom, ali ona je sa svog Instagrama obrisala sve zajedničke fotografije i otišla dalje.

Ipak, posle nekog vremena vratila se Beratu. Ubrzo su se verili, a pre tri godine dobili i sina kog su nazvali Lion Aron Đimšiti.

Posle Švajcarske njih dvoje su dosta putovali, bili u Italiji gde je on igrao, a onda se opet razdvojili. Naime, u doba korone Alisa je odlučila da se iz Bergama vrati u Srbiju i pomogne u borbi protiv pandemije.

Kako je sam Đimšiti objasnio, Alisa je tada odlučila da se vrati u domovinu, gde ima svoju modnu kuću, i da umesto odeće proizvodi maske.

Sada oni svoju ljubav rado dele na Instagramu i pokazuju koliko su srećni sa detetom.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram