Šljokičava haljina Jelene Gavrilović u kojoj sija ceo Dubai

Poznati 16. feb 202208:11 > 08:30
Jelena Gavrilovic
Jelena Gavrilović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Neminovno je da je Jelena Gavrilović jedna od najpopularnijih glumica na našoj sceni trenutno, a uz to što izvrsno peva ona - uvek izgleda kao milion dolara.

Da se razumemo, ovaj autfit deluje luksuznije od bilo kog koji smo skoro videli i reći da izgleda kao milion dolara je malo.

Naime, Dubai Expo je globalni događaj koji povezuje inovacije, tehnologiju, umetnost i kulturu kako bi ponudio sjajno iskustvo za sve svoje posetioce, a Jelena Gavrilović je za ovu izgledala vanvremenski i definitivno je zasijala.

Nosila je fenomenalnu šljokičavu haljinu domaće dizajnerke sa puf rukavima i poprilično izazovnim dekolteom – ali savršeno joj pristaje. Uz to, nosila je i aksesoar na glavi takođe dizajn kreatorke iz Srbije i neminovno je da izgleda kao vila i da pripada nekom bajkovitom svetu.

U svom stilu, šminka je bila efektna, a umerena i naša glumica je još jednom dokazala da zna da iznese svaku priliku i da pored toga – izgrmi.

A, komentari hvale su se samo nizali. Njena koleginica Danijela Štajnfeld napisala je: ‘vila’, a Lili Mitrović napisala je da je ‘prelepa’. I fanovi su ludi za ovom fotkom uz reči: ‘Wooow moja princeza,vila,… Izgledaš čarobno….’, ‘Jedna sa talentom skrojila, druga sa harizmom iznijela’ i ‘Čarobna i svetska’.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram