Sin Darka Rundeka je neviđeni frajer – i ima šest imena

Poznati 14. feb 202223:04 > 23:40
darko rundek
Darko Rundek ima sina koji je neviđeni frajer, Foto: Cropix / Splash / Profimedia

Svi znamo ko je Darko Rundek i čovek je realno muzička legenda naših prostora. On je već tridesetak godina u partnerskom odnosu s pozorišnom redateljkom Sandom Hržić sa kojom ima sina koji ima čak šest imena - i prezgodan je.

Rundek i Sanda su jedno vreme živeli u Parizu gde se 1991. godine i rodio njihov sin – David Vid Dimitrije Sebastian Ernest Viktor.

Iako Vid nije krenuo stopama svojih roditelja, neminovno je da je kreativnost nasledio od njih.

Vid sada ima 31 godinu, a javnosti je poznato da je svojedobno zajedno svojim prijateljima na jedrilici preplovio Atlantik, te se njegovom avanturističkom duhu dive mnogi.

„Ne samo jedanput! Kad se pojavila korona zatekao se sa svojim brodom i prijateljima u Dakaru u Senegalu, s namerom da plovi dalje uz zapadno afričku obalu, ali mu je zbog zatvaranja granica jedino preostalo preploviti Atlantik do francuske kolonije Martiniqua, gde su ih morali primiti kao francuske državljane. Povratak u Evropu nije bio moguć zbog nepovoljnih vetrova. Sad je u Francuskoj na farmi koju sam opisao“, rekao je Darko u tom periodu.

Vid oduševljava žene širom sveta, i iako često ide sa svojim ocem na turneje, on bira da ostane iza scene – jer ga javnost uopšte ne zanima.

Član je francuske organizacije starih zanata srednjeg veka, a svojim avanturističkim životom i atraktivnim izgledom i te kakoprivlači javnost koja žudi da zna više o njegovom životu.

„Nije nas pitao za dozvolu. Meni je još moj stari rekao: ‘Samo nauči zanat i poslije budi svoj.’ On je svoj zanat izučio i ispunio tu neku zadnju svoju obavezu prema nama. Svašta je naučio, i raditi s metalom i o permakulturi, kuvanju, muzici, žongliranju… putuje i uči. Kad se čujemo, uvek mi prvo kaže što je novo naučio“, rekao je jednom prilikom Rundek.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram