Šta to rade Severina i Brega

Poznati 14. feb 202208:42 > 09:38
Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Severina je na svom Instagram profilu podelila sliku sa velikom muzičkom legendom Goranom Bregovićem Bregom i ostavila sve fanove u zbunu - šta li nam se to sprema?

Hrvatska pop pevačica koju obožava ceo region, a i šire, podelila je sliku sa takođe velikom muzičkom legendom koja je kao član čuvenog Bijelog Dugmeta – osvajao srca miliona i miliona na prostorima bivše Jugoslavije.

Elem, na slici se našao i tekstopisac, producent i pijanista Ivan Miletić i prosto je očigledno da nam ova trojka nešto sprema.

Sliku je opisala sa: ‘Les trois mousquetaires’, što znači ‘Tri musketara’.

Brega je obučen u svom stilu, uvek kul, dok Severina na sebi nosi kežual kombinaciju koja se sastoji iz bele ‘Supermodel’ majice, mom jeansa i belih čizmi na visoku petu.

Ova slika samo uzburkala je javnost i sve nas drži u neiščekivanju  i neizvesnosti – da li je ovo samo dobra ekipa na okupu i druženju, ili će neki muzički hit da ispliva iz svega ovoga?

Komentari fanova puni su uzbuđenja: ‘Nisi mogla bolje’, ‘Sprema se nesto dobro.. tako izgleda…’, ‘Ružica si bilaaaa… Ekipa da te skipa’ i ‘Brega legenda, nista bez starih Sarajlija’.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram