Slika Nikol Kidman u mikro miniću koja je posvađala ljude

Nikol Kidman
Nikol Kidman, Foto: Richard Milnes / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nikol Kidman je sa svoje 54 godine fotografisana za jedan časopis u vrlo izazovnom izdanju – ali fanovi su mnogo kritikovali stajling i „zaista loš fotošop“.

Nikol Kidman je malo ostavila mašti za novu naslovnicu časopisa Vanity Fair i ova 54-godišnja dobitnica Oskara pokazala je svoju izvajanu figuru i neverovatne trbušnjake.

Ali fotka je izazvala svađe na društvenim mrežama a neki su prozivali Vanity Fair zbog, kako tvrde, preteranog ‘peglanja’ ove prelepe zvezde.

Kidman, koja je ove godine nominovana za Oskara za najbolju glumicu za ulogu Lusil Bol u filmu ‘Biti Rikardos’, rekla je za ovaj magazin da svih ovih godina svoje karijere ne misli o sebi kao o filmskoj zvezdi.

„Mali sam čudak. U tom periodu života sam da jesdnostavno puštam da stvari idu svojim tokom“, rekla je ona.

Fanovi intervju i nisu toliko komentarisali, ali su zato fotografije izazvale čitavu pometnju, posebno ova na naslovnoj stranici na kojoj je Kidman obučena u teksas bikini gornji deo i Miu Miu mini suknju.

Mnogi su tvrdili da ovom magazinu nije bio potreban „zaista loš fotošop“ – čija žrtva nije bila samo Kidman, već i druge zvezde uključujući Penelope Kruz koje su predstavljene u ovom broju.

Komentari su se samo nizali i mnogi su isticali da ove prelepe glumice uopšte ne liče na sebe: „Nisam stručnjak, ali da li je ovo zaista loš fotošop? Izgleda da su povukli kosu liniju na pogrešnom mestu i da je njeno levo koleno okrenuto u jednu stranu, dok je stopalo okrenuto u drugu. Nikol Kidman je prelepa i ne treba joj ništa od ovoga što su učinili njenim slikama.“

Dok je drugi korisnik napisao: Zašto je Vanity Fair odlučio da uništi Nikol Kidman i Penelope Kruz sa ovolikom količinom fotošopa?“

Osim toga, mnogi su komentarisali upravo mikro mini suknju koja je bila omiljeni odevni komad 2000-ih, a sada izgleda da se vraća – i mnogi su užasnuti. Jedna korisnica je čak ostavila komentar ispod slike naše omiljene holivudske glumice koji glasi: „Izgledaš fenomenalno, ali ne mogu da podnesem taj autfit“.

Šta vi mislite, hoćemo li se opirati ovom trendu ili ćemo ga prigrliti oberučke?

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram